Makeup 28 april 2020 Denna £ 12 mascara är en av de bästa jag har provat, och kändisar älskar det också. Det konkurrerar med dessa tre gånger sitt pris.

Makeup 28 april 2020 Denna £ 12 mascara är en av de bästa jag har provat, och kändisar älskar det också.  Det konkurrerar med dessa tre gånger sitt pris.

Så när det lanserades i Storbritannien för nästan tre år sedan, säger det sig självt att folk flockade till gångarna i Boots för att fylla på, inklusive mig själv. Och till skillnad från så många sminklanseringar i Storbritannien dödade hype runt Paradise aldrig. Tre år senare är det fortfarande en permanent funktion i min sminkrutin. Med en enda päls ser fransarna dramatiskt fylligare och längre ut, men ändå bibehåller en viktlös känsla som är bekväm och rörafri. Inte bara det, men efter många timmars användning, även med mina oljeböjliga lock, smutsade det inte ut. Till och med mina vänner har märkt att detta inte nödvändigtvis är fallet för dem, så de går för den vattentäta formeln, som verkar fungera.

Om jag bara kunde behålla en mascara i min ganska pinsamt stora samling, skulle jag inte ens tveka att besluta om den här. Jämfört med mycket dyrare alternativ kan jag kategoriskt säga att L’Oréal Paris Paradise Volumising Mascara är en av de mest volymiserande och förlängningar som pengar kan köpa. Du tror inte mig? Fråga Beyoncé.