contador gratuito

Makeup 29 augusti 2020 Testade 35+ pannprodukter; Det här är de jag skulle rekommendera för både tjocka och buskiga ögonbryn.

Makeup 29 aug 2020 Testade 35+ pannprodukter;  Det här är de jag skulle rekommendera för både tjocka och buskiga ögonbryn.

Det är ärligt talat inte mitt fel att jag inte var välsignad i pannavdelningen. Jag vaxade dem inte ens i tonåren för att ersätta dem med en svart svart eyeliner. (Sidanot: Varför hände det?) Missförstå mig inte. Jag har ögonbryn, de är väldigt fina, men de växer dag för dag tack vare en nattapplikation av en blandning av ricinolja och rosmarin.

Under en lång tid gjorde jag det minsta med dem och eftersom min sminkrutin tar lång tid har jag inte energi att spendera mer än några minuter på mina ögonbryn. Men som en flitig skönhetsfans är det dags att gå ut ur min komfortzon och anta ett mer definierat utseende.

Panntrender kan komma att ändras, men i allmänhet bör tonvikten bara ligga på att forma det du redan har. Borta är dagarna för Insta-Brow en bloc (som använde sex produkter); nu handlar det om att omfamna dina naturliga ögonbryn och förbättra dem med hjälp av några fantastiska produkter.