Makeup under $ 10: Fem apoteksprodukter du bör prova ASAP

College mode

Makeup för under 10-åren: de bästa billiga sminkprodukterna från 2019

Det är ingen hemlighet att det kan bli dyrt att uppnå det perfekta skönhetsutseendet. Detta gäller särskilt när du har en högskolebudget och plötsligt verkar allt tio gånger dyrare!

Lyckligtvis dock Billiga skönhetsprodukter har kommit långt. Idag överträffar de billigare alternativen ofta några av de avancerade produkterna på marknaden. Plus, med så många nya alternativ som kommer fram, är plånboksvänliga skönhetsprodukter inte längre en sista utväg. Faktum är att de ofta är de bästa valen, och även Holy Grails, av skönhetsälskare överallt, inklusive mig själv!

Så jag bestämde mig för att göra en lista över min fem bästa högkvalitativa, billiga skönhetsprodukter att du bör sätta på din inköpslista, som igår.

Det bästa är att alla kostar mindre än $ 10 vardera!

Är du nyfiken på att se vad min makeup är under $ 10-valet? Läs vidare för mina billiga sminkfavoriter för 2019!

Wet N Wild MegaGlo Hello Halo Liquid Highlighter i “Goddess Glow”

Bekännelse: Jag är normalt inte ett fan av flytande överstrykningspennor (jag föredrar pulver). När det gäller ansiktsmakeup är jag alltid försiktig med guldfärgade produkter eftersom de tenderar att se lite “av” på min bleka, svala tonade hud.

Det var därför jag blev positivt överraskad första gången jag försökte Blöt och vilddet är fantastiskt MegaGlo Hello Halo Liquid Highlighter i skuggan “Gudinna glöd” som faktiskt var min första razzia i varumärket sedan jag bar deras nagellack som barn.

Denna överstrykningspenna lätt att applicera – Jag applicerar bara lite på min hud först och blandar sedan med en Beautyblender. Erbjuder också den perfekta mängden glittrande godhet det får min hud att se upplyst inifrån! I grund och botten är glitterpartiklarna i formeln små, vilket ger den den perfekta, glänsande konsistensen som är både lätt och naturlig.

Slutligen har jag en känsla av att denna highlighter ser fantastiskt ut på en mängd olika hudtoner. Men om du föredrar något annat kommer den i sex andra vackra nyanser, från holografisk till brons. (Personligen har jag blickar mot “Halo, Goodbye”, en ljusrosa färg och “Halo Gorgeous”, som är mediumrosa).

Revlon Super Lustrous Lipstick i “Blushing Mauve”

Revlon Super Glossy Lipstick - De bästa skönhetsprodukterna för apotek nedan Tillgänglig från Ulta för $ 5,09

När det kommer till läppstiftJag måste säga att jag är lite snobb. På senare tid har jag dock grenat ut lite med mer prisvärda varumärken, och jag erkänner att jag i allmänhet varit nöjd med mina resultat!

Komma in: Revlon Super Lustrous Lipstick i skuggan “Malva rodnade.” Visst, det kanske inte har den finaste förpackningen där ute, men det är det definitivt tufft nog det känns inte billigt alls. Det är definitivt ett måste-smink för under $ 10.

Viktigare, ger precis rätt mängd produkt och pigment på en gång. Dessutom har den en pärlskimrande–Inte frost – konsistens, vilket bara bidrar till dess dyr utseende. Jag älskar också hur formeln bleknar jämnt över tidenså att du kan kringgå den obekväma oregelbundna fasen.

Slutligen, hans supervacker och smickrande nyans av lila rosa fungerar bra med så många olika sminkstilar. Detta gör den till den perfekta läppfärgen för både dag och natt.

Wet N Wild Photo Focus Eyeshadow Primer

Sedan Urban Decay ändrade formeln för deras ikoniska Original Primer Potion till sin nuvarande version har jag upptäckt att produkten, som varit min Holy Grail-ögonskugggrunder i flera år, inte längre fungerade lika bra.

Så jag började processen med att leta efter en ersättning, testar många avancerade formler. Men ingen av dessa primers fungerade lika bra som det avvecklade Urban Decay på min ultraoljiga ögonlock. (Jag är verkligen lycklig om jag kan bära mer än två och en halv timme med någon oskadad ögonskugga!) Så jag var rädd att jag skulle behöva nöja mig med olämpliga formler. Förläng inte bärtiden eller undvik missfärgning på rätt sätt.

Det vill säga tills jag snubblat på MakeupAlley-recensionerna för Blöt och vildär eyeliner. Efter att ha läst så många positiva versioner av produkten visste jag att jag var tvungen att prova.

Primern kommer i ett pressrör, vilket gör det enkelt att dosera rätt mängd. (A Lite är värt mycket!) Även om den kommer ut ur röret i en rosa beige nyans, torkar klart på locket. En annan cool sak som jag har märkt med denna formel är att när jag använder den, min ögonskugga överför inte riktigt – även om jag gnuggar i ögonen, vilket definitivt är en första för mig!

Sally Hansen Insta-Dri nagelfärg i “Go For Gold”

När det gäller mig ser guldnagellack bra ut på nästan alla. Men att hitta rätt formel, en som inte är strimmig eller tjock, och som verkligen torkar relativt snabbt – Det är en kamp. Denna speciella polska, Sally Hansen Insta-Dri nagelfärg i “Go For Gold”, kolla alla dessa rutor perfekt!

dessutom borsta är bra kvalitet och bra breddoch emaljen själv fortsätter utan problem (Det finns inget tjockt glitter här!), Vilket gör det till ett utmärkt alternativ när du bara inte har tid att hantera komplicerade borstar och känsliga formler.

Även om varumärket hävdar det du behöver inte använda en baslack med denna speciella formel föredrar jag personligen att göra det eftersom jag har svårt att göra några nagellack håller länge. Även om jag aldrig har försökt rekommenderad topplackInsta-Dri helt klart, jag tycker att polisen fortfarande fungerar bra och torkar ganska snabbt med vilken topplack jag använder.

Milani Make It Last Fixer Spray Prime + Correct + Set

Milani Make It Last Fixer Spray Prime + Correct + Set Det är inte bara en av mina favorit billiga skönhetsprodukter hela tiden, det är också min Holy-Grail-inställningsspray och en av få skönhetsprodukter som min kräsna ätare har köpt flera gånger efter att ha använt den.

Verkligt, Det fungerar minst lika bra, om inte bättre, än flera avancerade tuning sprayer jag har provat. Det är också den bästa inställningssprayen jag har provat sedan Urban Decay ändrade formeln för deras De-Slick Oil Control sminkinställningsspray. (Allvarligt talat, jag älskar många UD-produkter, men de borde ha fastnat med några av sina äldre formler!)

Milani’s Fixing Spray kan användas för både förberedelse och fixering (jag har dock bara använt den för fixering). Det lovar också få din makeup att hålla i upp till 16 timmar.

Personligen, även om jag aldrig formellt har testat det för att se om det faktiskt varar 16 timmar, tycker jag att det verkligen gör skillnad när det gäller min sminks varaktiga kraft, även om den inte är 100% perfekt. (Det här är dock mycket nära! För att vara ärlig, tvivlar jag på att det finns något på marknaden som är helt perfekt för någon med så fet hud som min.)

Denna produkt har ingen märkbar lukt och har aldrig irriterat min hud. Har också ändrade aldrig utseendet eller känslan av min smink. (Jag har haft problem med båda när jag använde andra inställningssprayer tidigare.)

Slutligen är förpackningen stark och spraymunstycket täpps inte till eller får produkten att komma ut ojämnt, vilket gör det enkelt att uppnå jämn täckning varje gång.

Vad tycker du om min smink under $ 10-valet?

Har du provat någon av dessa produkter? Vilka är några av dina favoritmärken för apoteksskönheter? Vilka andra sminkprodukter under $ 10 skulle du lägga till i den här listan?

Låt mig veta i kommentarerna!