Makeupprodukterna som du kommer att ha på dig under julen

College mode

Sedan Thanksgiving slutade har online-skönhet varit på semester i stor skala. Inte bara har det varit fantastiska jullanseringar och presentuppsättningar från alla större varumärken, men våra sociala medier har en oändlig ström av vackra och glittrande stilar. Oavsett om han fortfarande är i finalen, som jag tyvärr, eller om han redan vilar hemma, är jag säker på att han har velat ha något. jul skönhetsprodukter. Det här är de du kommer att nå efter under och efter nyåret.

För festliga ögon:

Glittrande i ögatOavsett om det är glänsande eller glittrande, det är alltid ett måste, ja snälla för julen. Min personliga favorit för full-impact glitter är från Lemonhead, vars Spacepaste ($ 22) och Spacejams ($ 28) är intensivt vackra och kan inte riva mina ögon. Inte bara är de fantastiska, men de har också en unik balsamformel som är superlätt att applicera och ta bort (praktiskt taget oerhört i glitterområdet). Dessa är ett måste köpa. Gina Shkedas ton ovan är Paradise Cove, och ja, jag har sett videon ungefär 1038469 gånger sedan hon publicerade den.

Några av mina andra favoritglitterar inkluderar Stila Glitter & Glow Liquid Eyeshadow ($ 24) (jag bär Smoldering Satin Shadow på bilden ovan) och Marc Jacobs See-quins Glam Glitter Eyeshadow ($ 28 ).

För strålande hud:

för dyr grädde rodnar

Naturligtvis betyder julhelgen och familjesammankomster bilder, många, många. Medan vi inte vill se fet ut på dessa foton, får en jämn, krämig finish den perfekta balansen mellan bra hud för kameran och i verkligheten. Krämprodukter, försedda med ett pålitligt HD-pulver som de ansiktspulver som anges här, är perfekta när du vill ha en felfri finish men en naturlig glöd.

Börja med en mjuk, vackert blandbar foundation som Hourglass’s Vanish Stick ($ 46) och se hur din hud blandar sig och ditt ansikte blir fräsch hela natten. Så, en bra rodnad är alltid vacker för vintermånaderna, och simulerar den rosiga rodnaden vi har när vi kommer från snön. Min favoritkrämrodnad för det här utseendet är Too Faced Peach My Cheeks ($ 30), som har en tydlig, lätt att bygga grädde-till-pulverformel.

Och slutligen, när är det bättre att ge efter för highlighter-vurm än helgdagar? Få din glöd med Benefit Watt’s Up ($ 30) eller Colourpop Flexitarian ($ 8) för det vinterglödet.

För saftiga läppar:

Bite Beauty läppstift

Min favoritläppsprodukt kommer alltid att vara Bite Beauty, och semestern är inget undantag. Deras Amuse Bouche läppstiftformel ($ 26) är fylld med närande ingredienser och luktar gudomligt. Mina favorit nyanser för semesterperioden är rödbetor, en djup bär, Gazpacho, en äkta röd och honungskaka, en krämig beige. Naturligtvis kan du alltid prova metalliska läppar eller täcka din favoritskugga med en glittrig glans för den extra touchen.

För evenemang som innebär att äta, och jag är säker på att det kommer att finnas mycket, skulle jag rekommendera en flytande formel, som kommer att användas med mycket mer nåd. Prova Always On från Smashbox ($ 24) eller Colourpop’s Ultra Matte-linje ($ 6,50). Mitt knep för läppar som dröjer sig igenom en hel måltid, även utan att äta noga, är att börja med en återfuktande balsam, torka och sedan applicera en krämläppstift av liknande nyans innan den flytande läppen. Dessa lager gör ett bra jobb med att minska blekning och fjädrar, jag lovar!

Min favoritjulskönhet 2018 ser så långt ut:

Jessica Vu är en av mina favoritmakeuppåverkare idag, och det här subtila blå utseendet är ett måste.

Karima Mckimmie är en annan fast favorit, och den här looken tog bokstavligen andan från mig. Jag älskar dramatiska utseende den här säsongen!

Den franska makeupkonstnären Violette är en sann konstnär. Allt hennes utseende är fantastiskt!

Och det är!

Det här är mina val för sminkprodukter för semester den här säsongen. Har du provat något? Vilka är dina favoriter? Vad planerar du att ha på dig i år? Se till att märka mig om ditt utseende; Jag skulle älska att se!