Mer än 7 sätt att återanvända alla dina collegetröjor

College mode

Sätt att återanvända dina collegetröjor

När jag landade min första praktikplats vid IRL stod jag inför en överväldigande uppgift: att köpa nya kläder. Min affärsavslappnade garderob bestod tidigare av en enda blus och byxor som inte passade bra. Jag behövde gå igenom min garderob och välja de bitar som jag skulle ha på mig efter examen.

Den mest skrämmande delen av alla? Volymen av collegetröjor jag samlade. På bara tre år förvandlades min vardagliga garderob nästan uteslutande till stora college-t-shirts och leggings.

Jag ville minska min garderob till det väsentliga och saker jag verkligen använde innan jag helt flyttade ut ur min lägenhet. Så jag behövde hitta fler saker att göra med mina collegetröjor.

Om du också vill förnya din garderob, Så här återanvänder du collegetröjor:

Hur man bär dina collegetröjor:

Hur man bär en college-t-shirt: college-t-shirt ihop med en kavaj, byxor, stövlar och arbetsväska

PrProdukter: Skjorta – Florida State University, Byxor – Target, Blazer – Express, skor – Kohl’s, Bag – Target

Gör det affärsmässigt avslappnat. Om du har skjortor med enkla mönster (som skolans namn eller logotyp), i dämpade färger eller i svart, vitt och grått, kan du enkelt utforma dem.

Många arbetsplatser har en avslappnad “avslappnad fredag” -kultur när du stolt kan representera din Alma Mater i en professionell miljö. Att kombinera en med en kavaj och byxor eller några fina jeans skapar ett ungdomligt men ändå snyggt utseende. Rätt tillbehör för jobbet (och en skjorta i gott skick) kommer omedelbart att höja kläderna.

Men även om en t-shirt inte passar dina riktlinjer för karriärstil, kan du fortfarande utforma dem på många sätt som sitter tillsammans. Kombinera dem med mer professionella eller mogna bitar för att skapa en söt, jämn look för dag- eller kvällshändelser. Prova att stoppa en i en fin kjol med strumpbyxor eller para ihop dem med papperspåse i midjan.

College-t-shirt i kombination med kjol, leggings, kofta, stövlar och axelväska

Produkter: Kofta – Old Navy, T-shirt – Florida State University, Kjol – Amazon, strumpor – Amazon, handväska – mål, skor – mål

Köpråd: När du handlar efter t-shirts (eller väljer vilken du vill ha), tänk på silhuetten. Det här verkar kontraintuitivt för när jag går till klassen bryr jag mig inte riktigt hur skjortan passar på mig (det är ändå tänkt att para ihop med gamla leggings och gymskor). Dock kan t-shirts som är lite baggy bäras inuti eller inuti för ett mer medvetet utseende.

Historiens sensmoral? Utmana dig själv att utforma dem på olika sätt. Jag hade blivit så van vid att min superavslappnade gå till klass letade efter mina college-t-shirts, men jag hade så kul att blanda dem med andra mer snygga bitar i min garderob.

För fler tips om styling av collegetröjor, kolla in vår artikel om styling av ett collegeutseende.l.

Men om du inte längre vill ha dina skjortor som de är finns det andra alternativ …

Hur du återanvänder dina collegetröjor:

Lila tråd vinklar med nål, stift och måttbandPexels

Det finns fler sätt att göra en T-shirt än att klippa fransar längst ner eller göra flätade ärmar. Om du har några färdigheter med sax och några grundläggande sömnadskunskaper, här är några idéer:

Träningstank

Du kan Förvandla en linne till en linne för en bra träningströja. Naturligtvis har du förmodligen redan ett gäng college-tankar, men den här metoden för att skära ärmar ger dig ett ångrat utseende som ser bra ut med andra robusta tillbehör.

Täckt strand

Jag blev förvånad över hur enkelt det verkar Förvandla en T-shirt till en baddräkt. Jag gillar den här stilen eftersom jag tror att du kan markera en collegelogotyp eller symbol som redan finns på skjortan. Men det finns dussintals olika stilar av självstudier du kan följa som kräver liten eller ingen sömnadserfarenhet. Att göra en av en collegetröja lägger till lite personlighet och känsla för det.

Kudde

jag trodde aldrig göra en kudde av en t-shirt, men det är så enkelt och sött. Jag gillar den här handledningen eftersom 1) accentkuddar är dyroch 2) Jag älskar tanken på att ha en college-kudde någonstans i min nästa lägenhet för att påminna mig om mitt collegehem.

Denna handledning använder en symaskin, men om du är en expert inom handsömnad eller har tygtejp kan du kanske komma undan utan en.

Rama in den

För en ännu mer sentimental inredning, försök inrama en t-shirt. Du kan använda en grundläggande skjortram eller skapa en skugglåda med andra college-memorabilia på. Detta är ett bedårande sätt att få lite skolanda var du än landar.

Handväska

Du kan skapa flera olika väskor av en t-shirt. Det finns så många handledning online. Många av dem har emblemet på tröjan, vilket gör det till ett utmärkt sätt att visa din skolstolthet.

Även om dessa väskor kanske inte är de mest robusta, ger dessa handledning ett enkelt och hållbart sätt att skapa en återanvändbar väska för pooldagar, matinköp eller vad du än behöver en snabbväska till.

Hårplopp

För ett ännu enklare sätt att återanvända en gammal colleget-t-shirt, överväga att använda den som en hårhandduk eller på ett “plopp” -hår.

Många tjejer svär vid att använda en bomullst-shirt istället för en vanlig handduk för att torka håret och säger att det eliminerar frizz och lämnar håret mjukare.

För lockiga lockar är en plop-topp en metod för att slå in håret i en tee när det är vått för att definiera lockarna och torka håret. Det kan också vara ett sätt att hålla dina lockar frizzfria och poppade över natten.

Vad gör du med dina collegetröjor?

För många fler sätt att återanvända en gammal t-shirt, prova vår självstudie om t-shirt eller vår t-shirt scarf tutorial. Se även den här listan från Cosmo. Så många söta idéer!

Och naturligtvis, om allt annat misslyckas, finns det de gammaldags “förvandla dem till pyjamas” där allt du verkligen behöver göra är att vika upp dem och kasta dem i din pyjamaslåda.

Hur många collegetröjor har du? Hur tycker du om att designa eller återanvända dem? Låt oss veta i kommentarerna!