Mina 3 bästa sommarkläder

College mode

Sommaren är min favorittid på året. Jag älskar varmt väder och jag älskar, jag älskar, jag älskar att ha ett mer avslappnat schema. Men jag erkänner att jag har fallit i det lat sommarkläder sjunker. Du vet, den där du befinner dig i överdimensionerade, baggy T-shirts för att dölja svett, plus extremt bekväma löparshorts. Hela dagen. Varje dag.

Även om den kombinationen kan vara acceptabel i gymmet, ökar det inte riktigt mitt självförtroende någon annanstans. Så nyligen har jag förstärkt det, modet. Om du har befunnit dig i en liknande sommarrutin, här går du tre roliga och bekväma sommarkläder för tre helt olika tillfällen – används av mig!

1. “Berätta för mig att jag är din nationalsång”

Leah American Flag Shorts Set

Perfekt för sportevenemang, picknick, parker och utomhusfester.

Det är praktiskt taget omöjligt för mig att titta på dessa Amerikanska flaggshorts Och låt inte låten ”National Anthem” av Lana Del Rey hålla fast vid mitt huvud! Kanske hade du ett extra shorts med amerikanska flaggan den 4 juli, det betyder inte att du inte kan bära dem igen. För att tona ner den patriotiska känslan och få shortsen att se mer lämpliga ut under resten av sommaren föreslår jag att du inte bär något rött, vitt eller blått med dem och håller dig till neutrala. jag valde roséguldtillbehör Y bruna läderlägenheter.

Mina shorts har hög midja och eftersom saker med hög midja tenderar att vara snäva på nedre mage och höfter, använde jag en löst, ruffad skjorta med genomskinlig ficka. Eftersom den är superren kombinerade jag den med en hemlighet neutral camisole under. Om du inte har en neutral skjorta, köp en nu! Dessa saker är otroligt användbara och ser mycket bättre ut i lättare kläder än i svart.

2. Den formella sjöhästen

Leah i sjöhästklänning

Lämplig för segelfester (existerar de verkligen?), Arbetsfester, intervjuer, familjesammankomster och alla formella men sommarliga tillfällen.

Jag har ett allvarligt problem att köpa allt som är täckt av djur. Det gör mig bara löjligt glad att se ner och se ett gäng miniatyrsjöhästar simma upp över min torso. Som nästan alla klänningar, detta klänning med sjöhästtryck det är lite långt för mig (jag är 5ft 1 1/2 ″), men jag älskade den mycket subtila hög-låga fållen och slipsen i midjan. För att inte tala om fickorna!

När det gäller tillbehör är jag intresserad korsplånböcker. Vem vill hantera stora väskor och bara en fri arm? Återigen är jag det fälla en klocka som ett armband. Jag har in Pärlörhängen och något sandaler med guldband, men kilar eller lägenheter skulle också se bra ut. Rött läppstift skulle inte heller skada.

3. Virka vid havet

Leah Crochet Top Beach Outfit

Tillräckligt cool för stränder, pooler och musikfestivaler.

Huvudstjärnan i denna outfit är strukturen. Virkade toppar De är utmärkta för att lägga till lite struktur, dimension och en oväntad vridning på vad som annars skulle vara en mycket grundläggande outfit. Dessa toppar är underbara att bära under en baddräkt. Men jag skulle inte bära dem hela tiden du är på stranden, såvida du inte vill ha några galna solbränna!

Leah's Beachwear Accessories

Nu är det dags för tillbehör! Med början längst upp till vänster fick vi lite galet guld Grekiska sandaler. Tillsammans med dessa är mina Ray-Ban, som är de bästa solglasögonen jag någonsin har använt. De är de enda glasögonen som jag kan lämna hela dagen utan att skada området bakom öronen. Mine var ett totalt rån på TJMaxx. Mig strandväska Det är ett mångfärgat geometriskt tryck, vilket är bra som det går med allt.

Inspirerad av vår artikel om orange läppstift bär jag en orange-korall läppstift, som är Kate Moss för Rimmels sista slut på # 109. Min psykedeliska blommiga baddräkt är – överraskning, överraskning – från Target. Baddräkter från Target ser bra ut, finns i många olika stilar och är mycket billiga, perfekta för studenter.

Dina tankar?

Har du redan fallit i lummiga sommarkläder? Vilka av dessa kläder är din favorit? Berätta för mig vad du ser ut nästa gång! Kanske några som inkluderar virkade toppar eller shorts med amerikansk flagga? Låt mig veta i kommentarerna!