Mina 5 bästa höstläppstift under $ 6

College mode

Hösten är här, och för att fira dess ankomst älskar jag att lyfta fram mina bär- och bruna läppprodukter för att matcha det kallare vädret. Tja i Arizona är det fortfarande 90-talet men jag gillar det fortfarande Fira hösten med en vampyrläpp i alla fall.

Var det en läppglans eller en matt läppstift, jag älskar läppprodukter i alla former och former. Höstfärger talar verkligen till mig. Jag tycker att de passar bra med min hudton och med min hårfärg. Med detta sagt kan vem som helst rocka dessa underbara nyanser.

Och för att lägga till det är dessa val mindre än $ 6 varderaSå ta några och njut av hösten!

1. NYX Intensiv smörglans på rostad marshmallow

NYX intensiv smörglans i rostad marshmallow – 5,99 USD

Enligt min mening kan NYX inte gå fel – deras produkter är förstklassiga, från deras concealers till läppstift till ögonskuggor. De har varit kända för sin smörglanslinje i många år, men nyligen debuterade de Intense Butter Glosses, som innehåller mer pigment medan de fortfarande känns som smör på läpparna.

En annan fördel för dessa glittrar är lukten – de påminner mig om födelsedagstårta eller smörkrämfrost! Rostad marshmallow är en djup mauve det är perfekt för en övergång till fall.

2. Rimmel Show Off Lip Lacquer in Meteoric Matte

Rimmel Show Off Lip Lacquer in Meteoric Matte – 5,99 USD

När Rimmel först debuterade Show Off Lip Lacquers i USA (kallad Apocalyps i Storbritannien) var jag ett stort fan av blank yta och pigmenterade färger. De är också bara $ 5,99!

Jag är ett ännu större fan av ditt matta sortiment från den här linjen. Meteoric Matte-nyansen är den perfekta bärröda att göra ett uttalande och göra ditt ansikte ljusare. Jag älskar också den unika applikatorn som samlar en stor mängd produkt på sin tandade trollstav.

3. Milani Color Statement läppstift i Sangria

Milani Color Statement läppstift i Sangria – 4,39 dollar

Milanis läppstift är en annan av mina favoriter. De har ett brett utbud av ljusa och nakna färger, men den här vinröda Sangria läppstiftet är mitt personliga val för hösten säsong.

Det här läppstiftet, som du kan se från mina prover ovan, är det minst pigmenterade av de fem. Jag var tvungen att gå igenom provet med mer tryck och fler gånger än de andra läppstift. Men när du väl har utvecklat färgen är den vacker och väldigt unik.

4. Wet n Wild Silk Finish läppstift i mörkt vin

Wet n Wild Silk Finish läppstift i mörkt vin – 0,99 USD

För mindre än en dollar kan du rocka ett fallfärdigt läppstift som innehåller mycket pigment och en slät och satin finish. Proverna ovan visar hur jämnt den här färgen appliceras; Jag var tvungen att gå över färgrutan en gång för att få den ogenomskinliga färgen att visa!

Den här färgen är en klassisk vinbärläppstift som passar underbart med vilket utseende som helst från ett diskret nakenutseende till ett rökigt öga. Kvaliteten på denna läppstift är fantastisk, särskilt med tanke på priset. Det där känns som high end läppstift!

5. Megalast Wet n Wild Lip Color i Mocha-Licious

Wet n Wild Megalast Lip Color in Mocha-Licious – 1,99 USD

Jag har fler läppstift i det här intervallet än jag skulle vilja erkänna, men det beror på att Wet n Wild är det så prisvärd! De släpper också massor av knockoffs för MAC-läppstift, så att du kan få en avancerad look för mindre.

Mocha-Licious är min favorit nyans av Megalast läppfärger för hösten eftersom den är så unik. Det är en varm tonad brun färg, men det är fortfarande bärbar och smickrande. Det är det perfekta sättet att komma in i 90-talets läpptrend som alla har pratat om under det senaste året!

Vilka är dina favoritprodukter för höstmakeup?

Gillar du att visa upp dina mörkaste läppar och smink i allmänhet under de kallare årstiderna? Byter du smink efter årstiden? Jag skulle gärna höra från dig i kommentarerna för att ta reda på det!