Mina drömmars systerskap lämnade mig … vad nu?

College mode

Åh, spänningen med att rekrytera. Systerskapet i dina drömmar har hållit dig de senaste två dagarna och börjar äntligen se ut som en verklighet. Han har redan planerat Instagram Deal Day-titeln i sitt huvud, “Kappa Kappa Gamma, det är vad jag är Amma!”

Sedan kommer den tredje dagen och … VAD? DE VÄNDER MIG?!?! …

Vi har alla varit där.

Min erfarenhet

För många tjejer finns det bara ett godtagbart systerskap. De har sitt hjärta inställd på en specifik, och om det brödraskapet tappar dem, så är det allt. Inget grekiskt liv. För andra tjejer finns det ett par alternativ, med en favorit. De väljer några sororiteter de vill ha, men djupt inne vet de fortfarande vilket hus verkligenyyyy Jag vill vara med.

Jag var den flickan från andra steget under rekryteringen.

Det var början på den andra dagen, och jag var väldigt glad att se mitt huvudhus högst upp i mitt schema. Omedelbart skickade jag sms till min mamma för att låta henne veta hur upphetsad jag var. Slutligen började festen för den sororiteten och jag satte mig ner med en tjej som brukade bo i min hemstad. Jag trodde att vi slog det när hon försäkrade mig om det Jag skulle passa perfekt i det brödraskapet kasta alla tjejer jag pratade med älskade mig. Det visar sig att hon inte var den enda flickan i den sororiteten som lät hennes flicka veta att hon var “den för dem.”

Lång historia kort, jag var definitivt redo att förbinda mig till det systerskap när jag plötsligt … DE VÄNSTER MIG.

Även om jag var ganska förstörd eftersom mitt huvudhus lämnade mig den näst sista dagen för anställningen, vet jag nu han hela processen fungerade på bästa sätt.

I början av rekryteringen kommer din gamma rho att berätta att allt fungerar och du hamnar i den guild som bäst passar dina behov. Jag tyckte att det här lät superostigt, men i det långa loppet var min gamma rho definitivt rätt. Det krävdes bara ett nytt vägran att förstå detta.

Avslag # 2

Jag fortsatte med rekryteringen och gav andra guilder en chans att överraska mig. Slutligen var vi tvungna att skriva vårt hus nummer ett och hoppas att de ville ha oss till dagen för erbjudandet.

Det var äntligen Deal Day, och jag freakade ut för att min första val inte skulle välja mig.

När våra rho gammas gick med för att ge oss våra erbjudande kort var jag skakigt optimistisk och hoppades på det bästa. Mitt första val var att älska mig, de måste bara. Slutligen var det dags att öppna våra brev. När jag öppnade mitt plötsligt såg jag det värsta. Jag fick inte mitt första val.

Jag ska inte ljuga, jag var ganska förkrossad. Alla tjejerna omkring mig var mycket glada över sina sororiteter medan jag förfalskade lycka.

Än en gång lämnade mitt överhus mig … det var ett allvarligt slag mot mitt ego.

När dagen gick och jag gick till min nya sorority Offering Day festligheter försökte jag hålla ett öppet sinne och glömma bort de andra husen. Även om min sällskap inte precis var mitt första val, var de fortfarande super trevliga tjejer som jag hade fantastiska konversationer med under rekryteringen.

Så … hur tycker jag om det idag?

Snabbspolning en termin …Jag är SÅ glad att vara med i den sällskap jag är i idag. Mina systrar har visat sig vara äkta vänner som är extremt akademiska och sociala samtidigt. Jag kan ha varit skeptisk till en början, men processen fungerade på bästa sätt!

Systrar till sällskapet

De flesta tjejer som går igenom rekryteringsprocessen möter besvikelse någon gång i veckan. Så låt inte ett hus som lämnar dig förstöra din vecka. Du vet aldrig vilken sällskap som kan bli bäst för dig. Det är också bara grekiskt liv.

Mitt bästa råd är att alltid gå med din magkänsla Y förbli öppen till varje fest du går in på. Kanske är det broderskap inte känt som “topphus” eller kanske inte alla ser ut som modeller. Kom bara ihåg att du inte går med i en sällskap för att få falska vänner eller vara populär. För det första finns det inte popularitet på college, och för det andra kommer falska vänner inte att vara tidigare. Välj en sällskap som känner mer bekväm Gå in där och låt processen utvecklas till det bästa!

Har du blivit avvisad från en sällskap?

Kommentera nedan om dina erfarenheter av rekryteringsbesvikelser och hur du hanterade dem.