Mina favoritskönhetsinköp under $ 15 denna månad

College mode

Även om jag inte är sminkexpert älskar jag att experimentera med nya hudvård och skönhetsprodukter. Jag är alltför bekant med den fruktan som sjunker av att bli kär i en produkt som ligger utanför ditt prisklass, men det finns inget som glädjen som följer med att upptäcka en produkt som båda är fantastisk. Y billig!

Är här Fem av de bästa produkterna för hudvård och smink Jag köpte förra månaden … och de är alla mindre än $ 15!

Nexcare Acne Absorbing Cover – $ 5,70

Dessa saker är fantastiska! Det är i grunden ett miniatyrhydrokolloidbandage, som det du använder på blåsor, som fäster på finnar. Under flera timmar (även känd som över natten, men makt kunna använda dem under dagen), absorberar den lilla cirkulära plåstret vätskan inuti finnen! Om du är grov som jag, kommer du att älska det faktum att vätskan gör det genomskinliga plåstret ogenomskinligt, så att du kan se allt dugg som absorberas!

Även om jag har funnit att dessa fungerar bäst på whiteheads kan de också hjälpa djupare cystor att nå en kritisk punkt och läka snabbare. Var noga med att tvätta och torka huden innan du klistrar på dem, annars klistrar de inte ordentligt.

PrimaryRaw DoYou 2-stegs mjölkskalningssats – $ 6,00

Jag fick denna tvåstegsskal som en gåva i min senaste Sephora-order och jag planerar redan att köpa mer. Att använda detta kit är så roligt!

Det första steget är i huvudsak en jättepinne blöt i en mjölksyralösning som försiktigt lossar den döda huden. Efter att du har kört den paddla-stora vattnet över hela ansiktet appliceras en arkmask i steg 2 som ger betydande återfuktning.

Medan jag tyckte att isop klådde lite var masken superavslappnande och nästa morgon vaknade jag till märkbart mjukare och ljusare hud.

Missha Around Safe Block Essence – $ 8,90

Efter att ha läst Yoon’s guide till koreansk hudvård för några veckor sedan beställde jag omedelbart hans solskyddsrekommendation och jag är så glad att jag gjorde det! Jag är alltid på jakt efter en pålitlig men billig solskyddsmedel, och den här passar räkningen.

Den är lätt, har SPF 45, har en fin fruktig doft och får min hud att se fuktad ut och inte krita. Kärlek!

Super BB #InstaReady Contour Trio BB Stick SPF 30 i brons – $ 12,95

Det säkra namnet är en munfull! Jag plockade upp den här praktiska konturstången på CVS för några veckor sedan och jag älskar hur idiotsäker den är. Jag gör två snabba diagonala streck längs kindbenen och blandar dem sedan med mina fingrar för subtil definition. Det är superkrämigt så det är super lätt att blanda och ser inte lerigt ut.

Kiss Me Heroine Make Long and Curl Mascara – $ 14,88

Efter flera års försök att hitta amerikansk eller europeisk mascara som fungerar för min envisa släta asiatiska ögonfransar (som verkar räta ut några minuter efter curling), tänkte jag äntligen att jag förmodligen skulle köpa en asiatisk mascara.

Denna japanska kultfavorit gör ett fantastiskt jobb med att förlänga och viktigast av allt, det håller mirakulöst en krullning hela dagen! Om du har glesa eller raka fransar är det definitivt värt ett försök.

Att du trodde?

Skulle du prova någon av dessa produkter? Vilka är dina favorit billiga skönhetsprodukter? Låt oss veta i kommentarerna!