Mina stilmål för sommaren 2017

College mode

Sommarmål 2017: Hur du kan förbättra din stil under sommaren

Okej, det är officiellt sommarsemester. Vilket innebär att det är dags att prova nya saker, fokusera på dig själv och göra alla saker du alltid vill göra men inte har tid för under skolåret.

Sommaren, mer än den 1 januari, är en tid då jag gillar sätta upp några mål för mig. Inte den stressiga typen, där jag känner mig som ett misslyckande om jag dike dem snabbare än mitt senaste snabbmode-köp, men den typen som verkligen får mig att må bra, som att jag diversifierar och utvecklas.

Naturligtvis är kostymmål alltid i min mix. Så det här är de sätt som jag planerar tar min OOTD till nästa nivå för de kommande tre månaderna:

1. Var kreativ med min skosats.

Det är lätt att fastna i en sko-rutin under sommaren, växla mellan samma par par söta sneakers, sandaler och flats. Jag har verkligen mina favorit sommarskor, men i år vill jag avsluta uppsättningarna på sätt som känns lite mindre uppenbara.

Naturligtvis ibland kommer jag fortfarande att para ihop mina favoritklänningar med mina sandaler. När allt kommer omkring är det sommar.

Men andra gånger vill jag para ihop samma feminina klänning med en sassy slide eller något mer oväntat. Jag vill rocka några BF-jeans med sandaler medan det fortfarande är lite kyligt. Jag vill lägga till klackar för utseende utan anledning i Taylor-Swiftian-stil.

I grund och botten vill jag ha mer än samma tre par skor i sommaroch bär mina skor för att lägga till en cool kontrast till mina kläder.

2. Blanda smart och avslappnat (det vill säga bara göra det).

Detta är ett stilmotto för mig året runt, men jag känner att det är ett särskilt djärvt val under sommaren, när de flesta tjejuniformer är en baggy T-shirt och shorts. Det kan också vara lite knepigare på sommaren, för det är för varmt att applicera för många lager.

Mina favorit sätt att rocka en eklektiskt och oväntat utseende Maj till augusti?

  • Försök att para ihop en snyggare blus, något med glittrande trim, volanger, en o-hals gjord av ett snyggare tyg, med dina favorit jean shorts.
  • Eller lägg en strukturerad väst (lång eller kort) över en flytande klänning.
  • Lägg dina smycken – En stapel halsband gör att ett enkelt utseende känns kreativt och lyxigt.
  • Eller lägg till ett oväntat tillbehör, som en stor hatt eller utsmyckade solglasögon.

Det finns många sätt att göra detta, men nyckeln är att anstränga sig för att tänka utanför boxen med shorts och tee.

3. Trevlig sommarklänning !!!!

Jag inser att det inte är en fullständig mening! Men jag älskar idén att gå tillbaka till grunderna med en perfekt passande feminin klänning.

En sundress är en häftklammer av en anledning, och så mycket som jag har pratat om att prova det oväntade i det här inlägget, vissa dagar måste du bara hålla fast vid klassikerna.

Kanske prova något coolt som en midi fåll med din klänning för säsongen, men kom ihåg att ibland det mest minnesvärda utseendet är de som är helt enkelt vackra. Hitta klänningen som får dig att känna dig så och bär den hela säsongen.

Behöver du lite inspo? Rebecca Taylor slår spelet med enkla damkläder just nu. Alla dina klänningar är investeringsvärda, men kan också inspirera din nästa resa till en butik.

4. Tänk verkligen innan du köper.

Jag älskar att shoppa. Jag tycker mycket om. (Överraskning, jag vet).

Naturligtvis, med all ledig tid på mina händer, särskilt tenderar att shoppa på sommaren. Jag har så många fantastiska saker i min garderob att jag i princip har glömt bort det.

Därför vill jag försök handla i min garderob i sommar och krossa fler av dessa bitar.

Ändå letar jag alltid efter exceptionella nya fynd. Nyckelordet är: exceptionell.

Om jag handlar online och jag inte tror att det jag letar efter kommer att säljas ut när som helst snart, och det är inte 100% första klick kärlek, jag gillar håll fliken öppen i min webbläsare i några dagar. Om jag fortfarande är upphetsad över det efter det och inte har bestämt mig för att det är överflödigt i min garderob eller att attraktionen var lika flyktig som ett sommaräventyr, beställer jag det.

Med det sagt, fann jag att en av mina favoritdelar av shopping inte bara är att få något nytt, utan själva upplevelsen. Jag älskar att gå till en butik och känna spänningen att upptäcka. Jag har kul att shoppa med mina vänner och min mamma.

Så i sommar Jag sparar mycket pengar och garderobsutrymme för saker jag hämtar personligen. samtidigt ha kul särskilt.

5. Låt även kylan se fin ut.

Wildfox-t-shirt med tryck

Det kommer att finnas dagar i sommar då jag inte gör annat än att sitta ute och läsa. Det är viktigt. Det kommer att finnas dagar då jag knappt kan nå mål 2 eftersom jag kommer att springa ute eller leka med djur eller svettas riktigt. Men det betyder inte att jag bara måste nå min rikaste tröja och kalla det en dag.

Mina kostymhjältar på sådana dagar är coola örhängen (särskilt djärva knoppar; jag älskar Baublebar och Betsey Johnson för dessa) som kommer att ge mitt utseende liv utan att komma i vägen, och grafiska utslagsplatser som den ovan som visar min stil på ett enkelt och bekvämt sätt.

6. Bryta min smycken rutin.

I skolan brukar jag vända mig till mina guld- och silverörhängen och samma favoritarmband, halsband och ringar för att komplettera mitt utseende. I sommar vill jag bära mer av min fantastiska smykkesamling.

Som om jag vill gå efter mindre uppenbara skor vill jag lägga till oväntade utbrott av färg eller konstighet med mina smyckenalternativ. Så mycket som jag behöver grundläggande guldarmband och silverhängen i min garderob, vet jag att lägga till de stora örhängen eller det uttalande halsbandet som bara något liknande matcherna kommer att göra mitt utseende mycket mer minnesvärd.

Vad tycker du?

Vilka är dina mål för din stil och andra i sommar? Kommer du att följa med mig i någon av dessa stilutmaningar? Har du en titt som du är väldigt glada att rocka i sommar? Låt mig veta i kommentarerna!