Mina topp 3 skönhetsmål för det nya året

College mode

Om du läser min kolumn regelbundet vet du att jag täcker de senaste och bästa skönhetsprodukterna. Den här veckan bestämde jag mig för att täcka något annat … och lite mer personligt (det är dock jag, så det kommer fortfarande att finnas ett produktomtal eller två).

Idag satte jag ihop en lista över mina “skönhetsmål” för 2016. Som skönhetsmissbrukare är det bara naturligt att skönhet visas på min upplösningslista. Det här är bara några av mina många mål för året, och jag tyckte att det skulle vara kul att dela dem.

Nedan följer de tre skönhetsrelaterade resolutionerna jag åtar mig 2016. Läs vidare för att ta reda på vad de är!

1. Få en friskare och mer hydratiserad hud.

Jag slåss med dricker tillräckliga mängder vatten per dag, som enkelt kan beräknas baserat på kroppsvikt. Den gyllene regeln är en halv uns till en uns för varje pund, så om du väger 150 pund, bör du dricka mellan 75 och 150 uns.

Mitt personliga mål med detta är att hålla en liter vatten i min lägenhet och att ställa en påminnelse på min telefon om att dricka den under dagen.

För mer hjälp att dricka mer vatten, kolla in vår guide för att ordna den här terminen, som har en rolig och bedårande app för vattenpåminnelse som gör hydrering till ett spel.

Med dricksvatten gör huden friskare och mer hydratiserad. Vatten ensam håller dock inte huden mjuk på vintern; Att använda en bra fuktighetskräm är också mycket viktigt. En produkt som jag älskar just nu är Neutrogena Water Gel ovan. Den har hyaluronsyra som håller huden smidig och återfuktad hela dagen! Testa om du letar efter en bra lösning för torr hud på vintern.

Om du lyckas torr kroppshud Under vintermånaderna kan du inte vara mer förlåtande än Jaquas kroppssmör. I efterrättliknande aromer som Coconut Buttercream Frosting är de en uppenbar favorit här på CF. Ja, de är dyra, men lite går långt. Om du älskar gourmetaromer måste du prova dem.

2. Hitta rätt grund för min vinterhud.

Det är väldigt svårt att hitta den perfekta basen som passar alla hudbehov. Y lyckas vara rätt nyans för dig! Och när du väl har hittat en grund som fungerar på sommaren, kommer den antagligen inte att fungera för dig på vintern, eller tvärtom. Ton och oljenivå i vår hud kan förändras under året, så det är bra att ha två baslinjer att byta var sjätte månad.

Jag har personligen provat så många olika baser och letar efter en ny vinterfundament som fungerar för min torrare hud och ljusare hudton. Nedan följer den jag testar först:

Min nuvarande favorit just nu är Estee Lauder Double Wear Foundation. Hittills är det fantastiskt att det tar hela 15 timmar! Jag skojar inte om att ha på mig tid. Det fläckar inte dina kläder och varumärket har så många nyanser att du är avsedd att hitta den rätta.

Det här kan bli min nya favoritvinterfond, men det är fortfarande för tidigt att säga – jag håller dig uppdaterad om min sökning!

3. Besök en hudläkare.

Jag vet att det är aldrig så kul att gå till läkare, men lita på mig: de Hudläkaren är en bra läkare att se! När allt kommer omkring ger de dig rekommendationer om hur du tar hand om din hud och i slutändan förbättrar den. Jag har sett en hudläkare av och på i ungefär tre år, men jag har inte varit i ungefär sex månader och jag har definitivt en tid.

Jag har rosacea och keratosis pilaris i ansiktet, men efter att ha sett en hudläkare har båda tillstånden förbättrats och min hudkvalitet är mycket bättre. Det kan vara stressande att träffa en ny läkare, men det är det Det är värt det vid en dermis. Dessutom kan de utvärdera ditt melanom, som är den näst mest sannolika cancern som diagnostiseras hos kvinnor under 39 år.

Om du inte har sett en hudläkare förut eller det är länge sedan ditt senaste möte, börja leta efter bra i ditt område! AAD-webbplatsen är ett bra ställe att börja – de rekommenderar ansedda hudläkare så det är lätt att hitta en som får din hud #onfleek.

Vad tycker du?

Vilka är dina skönhetsmål för det nya året? Är någon av dig samma som min? Låt mig veta i kommentarerna!