Mina topp 5 bad- och kroppsprodukter

College mode

Jag behöver inte berätta hur fantastiskt det är Kropp och bad fungerar. Detta hudvårdsmekka lagerför hundratals produkter i en mängd olika dofter, och det finns otaliga hängivna som svär vid sina fynd och köper sina favoritdoftar i bulk varje år.

Om du behöver hjälp med att veta de hundratals produkter som erbjuds, delar jag idag Mina favoriter för bad och kroppsarbete. Handdesinfektionsmedel och kroppskrämer är mina vanliga val, men B&BW har andra produkter som är lika bra.

Innan vi börjar bör jag påpeka att B&BW har en otrolig försäljning, så det är i allmänhet möjligt att få alla produkter till rabatt om du väntar på rätt dag. Det är också viktigt att komma ihåg att alla dofter och grädde produkter som jag nämner nedan finns i resstorlekar.

Läs vidare för att se mina favoritprodukter från Bath & Body Works hela tiden:

Pretty As A Peach Fine Fragrance Mist

En söt och lätt doft

Jag fick först reda på Pretty as a Peach Fine Fragrance Mist ($ 14) från en förstaårs vän och blev snart kär. En söt, fruktig och lätt dimma, det har blivit min favoritdoft att spraya snabbt innan du går ut på dagen. Denna dimma är perfekt för en daglig doft, eftersom den inte är överväldigande och inte håller fast vid kläder i flera dagar.

Pretty As A Peach Body Cream

Min senaste handkräm!

Ganska som en persikokropp ($ 13) Det är min handkräm och en som jag har fått många komplimanger för. När jag tillämpar den hittar jag alltid folk som frågar vad den lukten är och vem som har den. Till skillnad från doftdimman är doften lite starkare och håller också ett tag. Tillsatt av shea-, aloe- och kakaosmör är den här produkten extremt hydratiserande. Med bara en användning blir dina torra händer omedelbart hydratiserade och mjukade i 24 timmar!

Vintergodis Apple Travel Size Body Cream

Gå in i den julstämningen med denna kroppslotion!

Bad och kroppsarbete Winter Candy Apple Body Cream ($ 6,50) är den produkt du behöver för att komma in i semestern denna årstid. Det är också en fantastisk gåva. Beskrivningen ljuger inte när det står att “julen luktar som en blandning av röda äpplebär, rosenblad, kanderad apelsin, lönnlöv och färsk kanel.” Jag rekommenderar resans storlek, eftersom det är den perfekta mängden att tillbringa semestern. En kroppscreme hela natten och hela dagen som inte lämnar några fettiga rester och luktar fantastiskt. Vad kan vara bättre?

Persika Bellini mild handtvål

Väldoftande handtvålar ger dig ett bättre humör

Jag vet inte om det bara är jag, men jag älskar det när människor har luktande handtvålar. Peach Bellini Gentle Hand Soap ($ 6,50) Det är en otrolig blandning av saftig persika, vit aprikos och färsk mango som gör att du ständigt luktar dina händer och undrar om det är du som luktar gott. Inte konstigt ja, det är det du!

Färsk fruktig PocketBac handdesinfektionsmedel

Fantastiska dofter och bra att använda med andra!

Öppna en av dessa PocketBac Fruity & Fresh Hand Sanitizers ($ 6 för ett paket om 5) och titta på svärmen av människor som samlas runt dig för några. Bättre än en vanlig luktande Purell handdesinfektionsmedel, dessa desinfektionsmedel fungerar bra och luktar fantastiskt. De finns i så många dofter, så du kommer säkert att hitta din favorit! Det finns också regelbundna erbjudanden på Bath & Body Works för handdesinfektionsmedel, så var noga med att ta med dina vänner och välj de alla vill ha.

Vilka är dina favoritprodukter från Bath & Body Works?

Har du en favorit från Bath & Body Works? Vilka dofter tycker du om från bad- eller kroppsprodukter? Finns det ett avsnitt du går till när du går till Bath & Body Works? Berätta för oss i kommentarerna.