Mode 2 augusti 2020 Jag tittade på klädsidor på ASOS, och det här är mina 22 favoriter på sommaren. Ett valt urval.

Mode 2 augusti 2020 Jag tittade på klädsidor på ASOS, och det här är mina 22 favoriter på sommaren.  Ett valt urval.

ASOS är känt för sitt breda urval av kläder, när som helst kan det finnas tusentals artiklar att köpa på deras webbplats. På grund av detta kan det ofta kännas lite överväldigande att bläddra igenom återförsäljarens omfattande urval. Och personligen vet jag att förlamningen av mitt val löper mycket bland det ständigt utvecklande urvalet.

För närvarande finns 12 240 klädstilar listade på varumärkets webbplats, och cirka 1 222 av dem klassificeras som ‘sommarklänningar’. Nu är det många alternativ. Med detta i åtanke tänkte vi att vi skulle göra det hårda arbetet för dig, bläddra igenom sidorna och sidorna i ASOS-lager för att upptäcka de bästa solklädealternativen som webbplatsen har tillgängliga.