Mode 25 september 2019 Vad jag köper för att klä mig bättre i höst för att förbättra mitt spel.

Mode 25 september 2019 Vad jag köper för att klä mig bättre i höst för att förbättra mitt spel.

Lyssna, jag säger inte att hon är dåligt klädd eller något, åtminstone jag hoppas nej, men vet du när du känner att du behöver förbättra ditt spel? Jag antar att det är jag just nu, och efter några månader av att ha varit i en garderobrutin har jag bestämt mig för att hösten blir säsongen som jag tar saker till nästa nivå med min stil. Nej, jag pratar inte om att bli en helt annan person, utan snarare en mer polerad och detaljerad version av mig själv.

Så mitt hopp med artiklarna nedan är att genom att lägga till dem i min garderob, kommer jag i princip att se till att jag inte kunde se fantastisk ut om jag försökte. Oavsett om det är kombinerat eller ensamt förbättrar och förbättrar dessa bitar ditt utseende med minimal ansträngning och maximal påverkan (och det är min typ av köp). Så se, läs och köp naturligtvis alla sex, fortsätt bara rulla.