Mode 27 juni 2020 6 snygga kvinnor gav mig bara sina interiörer Önskelistor Jag älskar att vara så nyfiken.

Mode 27 juni 2020 6 snygga kvinnor gav mig bara sina interiörer Önskelistor Jag älskar att vara så nyfiken.

Jag vet inte om dig, men interiören är det enda jag kan tänka på just nu. Så jag gjorde vad vi älskar att göra på Who What Wear: Jag bestämde mig för att fråga några av de människor jag följer på Instagram om vad som finns på deras dröminteriör. De sex kvinnor jag pratade med har olika smak när det gäller deras hem. Vissa älskar djärva och ljusa pasteller, andra älskar minimalistisk estetik, och andra är helt eklektiska. Men de var alla tydliga på en sak: du bör alltid välja bitar som du älskar och representerar dig.

Jag inser att vi inte alla har turen att bo på en rymlig plats, särskilt vid denna tidpunkt, och hyttfeber är ett konstant tillstånd. Det finns dock något att säga för inspiration till hur vi kan anpassa våra vardagsrum, oavsett hur stora eller små. Men det betyder inte nödvändigtvis att du behöver köpa massor av nya delar. Kanske är det bara en bra idé om hur du anpassar ditt soffområde till det mer zenutrymmet i ditt hem eller ger dig inspiration om hur du får ditt WFH-kontor att kännas mer dynamiskt. Oavsett din situation hoppas jag att dessa bitar får dig att älska var du bor.