Mode 28 juli 2020 Jag kommer aldrig ha på mig leggings igen tack vare dessa sommarkläder från WFH. De är också bekväma.

Mode 28 juli 2020 Jag kommer aldrig ha på mig leggings igen tack vare dessa sommarkläder från WFH.  De är också bekväma.

Jag måste erkänna att när vi började arbeta hemifrån var tanken på att ha leggings varje dag väldigt tilltalande. Genom att ta bort komplexiteten i klädseln var det en ganska välkommen lättnad att behöva sätta ihop en söt outfit som är värd ett kontor eller ett evenemang varje dag.

Som modeditor bleknade dock nyheten snart ut och jag kände att jag saknade rutinen att aktivt klä mig. Även om jag inte förespråkar att arbeta i en festklänning (även om det finns en maxiklänning i min mix som är ganska nära), känns det som att klä mig på ett mer förfinat sätt har sina fördelar, särskilt när det gäller min produktivitet. nivåer. Med den här nya medvetenheten började jag nyligen sätta ihop kläder varje morgon som känns förhöjda men ändå prioriterar komfort för, låt oss vara ärliga när det gäller att arbeta från hemmakontoret (eller i mitt fall matbordet), komfort är viktigt.

Från knappar och jeansshorts till axellösa kjolar och vanliga toppar, jag har upptäckt att de bästa kläderna från WFH ofta innehåller en balans mellan arbetskläder och fritidskläder. Till exempel, även om jag aldrig skulle ha på mig jeansshorts på kontoret, gör jag att jag parar ihop en artikel med en sidenskjorta helt passande för mina dagliga zoom-samtal. Och även om mina nödställda Levi’s jeans kan se ut för avslappnade på egen hand, så bär jag dem vid sidan av en mönstrad topp, att jag fortfarande kan känna mig polerad vid veckoteammöten. Fortsätt rulla efter sex formler för arbete hemifrån som jag ska ha på mig i sommar.