Mode 28 mars 2020 Min favorit Noughties kjol Trend är redo för en Boho Chic comeback någon?

Mode 28 mars 2020 Min favorit Noughties kjol Trend är redo för en Boho Chic comeback någon?

Precis som trenden för veckade kjolar, kommer dessa nivåer i så många mönster och former att de kan fungera för alla utseende. Som någon som nu lutar sig mer minimalistisk än boho chic, älskar jag de flytande svarta och vita versionerna för vår och sommar, som jag redan har börjat bära med överdimensionerade och knappade toppar. De är perfekta för de svalare midtsäsongskvällarna i kombination med ett fint tyg.

Inte bara är detta ett objekt älskat av tonåringar, denna kjoltrend erbjuder ett roligt och coolt alternativ för vår / sommarsäsongen. Fortsätt rulla för att handla efter min redigering av de bästa tierna kjolarna för att testa denna trend.