Mode 30 jul 2020 10 Influencer Approved Kjolar som kan få dig att tänka om din kärlek för så mångsidiga klänningar.

Mode 30 jul 2020 10 Influencer Approved Kjolar som kan få dig att tänka om din kärlek för så mångsidiga klänningar.

Medan vissa kanske säger att sommaren är en klänning, så definierar jag mig personligen som en kjolentusiast. Oändligt mångsidiga kjolar är ett objekt som kan höjas tillräckligt högt för nästan alla tillfällen och också klädd för mer avslappnade affärer. Som ett exempel är den rutiga underkläderkjolen jag hade på ett bröllop tillsammans med en tät sidenkamisol förra året nu samma kjol som jag bär på picknick på helgerna tillsammans med en vanlig vit T-shirt och Stan Smith sneakers.

För att ytterligare bevisa min poäng att kjolar i själva verket är en okänd kostymhjälte, har jag tagit mig friheten att spåra några sommarliga iterationer som kommer med godkännande från influenser. Från modemärken som Ganni, Sir och Musier Paris till high street favoriter som H&M och ASOS, den här säsongen har vi sett en uppsjö av snygga kjolar som spänner över mini, midis och maxis. Från samlade detaljer till ginghamtryck, fortsätt rulla efter 11 kjolar som modensemblen älskar den här säsongen.