Mode 4 april 2020 Instagram-modetrenden som faktiskt är så tidlös enkelhet är nyckeln.

Mode 4 april 2020 Instagram-modetrenden som faktiskt är så tidlös enkelhet är nyckeln.

När jag är ledsen över världens tillstånd letar jag alltid efter ett Instagram-konto som en flykt. Mitt i att känna mig överväldigad och överstimulerad av online-landskapet är det minimalistiska Instagram-kontot @simplicitycity min favoritmotgift. Kontot är en oändlig rulle av arkivmode och kampanjbilder, mestadels från 1970-, 1980- och 1990-talet. Den gemensamma tråden i bilderna är enkelhet. Enkelhetsrörelsen liknar normcore, men istället för att klä sig för att undvika att sticka ut kräver enkelheten minimalism med en twist. Tänk på ytterligare eleganta detaljer som silkesdukar som gör utseendet speciellt eller enkla bitar som talar för sig själva.