Mode 7 juli 2020 Sex influenser som inspirerar mig att använda mer färg någonstans i regnbågen.

Mode 7 juli 2020 Sex influenser som inspirerar mig att använda mer färg någonstans i regnbågen.

Trots vad mitt Instagram-flöde kan få dig att tro, använder jag inte många livfulla färger i mitt dagliga liv. Särskilt nu när jag är hem oftare består min garderob huvudsakligen av vanliga vita T-shirts, denim och ett brett utbud av svarta eller gråa sportkläder. Jag har nyligen tagit på mig några sundresser för gott mått, men även med dem graviterar jag ofta mot dämpade neutraler eller mer subtila nyanser.

Men när sommaren är på väg dras jag till ljusare färger, och tack vare en sparad mapp full av livfulla stilar som jag har samlat på Instagram har det aldrig varit lättare att hitta inspiration.