Mode 8 juli 2020 Jag svor att jag aldrig skulle ha lila, men dessa sex utseende ändrade mig. Det är aldrig för sent att prova något nytt.

Mode 8 juli 2020 Jag svor att jag aldrig skulle ha lila, men dessa sex utseende ändrade mig. Det är aldrig för sent att prova något nytt.

På gymnasiet var min uniform en mycket levande nyans av lila. Allt från min skolklänning till min jacka till min skolväska skapades i en lila nyans. Faktum är att skolan var så engagerad i vår skolfärg att flera klassrum hade lila mattor och till och med stolarna i vårt auditorium matchade det ständiga temat.

Efter att ha varit helt omgiven av färg i sex år, efter att jag lämnat gymnasiet, lovade jag att jag aldrig skulle bära lila igen. Och under de senaste tio åren har jag lyckats hålla mig till denna regel och praktiskt taget undvikit ton helt.—Även 2018 när UV kallades Pantones årets färg. I sommar ser det emellertid ut som att min skuggflukt är inställd när några få nyckelutseende lyckades övertyga mig om att prova färgen en gång till.

Med Nina Sandbech som leder anklagelsen har lila börjat dyka upp på alla mina sociala medier. Även om det inte är skuggan som ger uttalanden som avskräckt mig i min ungdom. Den här säsongen ser vi en subtil nyans av pastellfärgad popularitet och det är ganska nog att ändra tankarna hos även de hårdaste kritikerna (inklusive mig själv). Från skjortor till kavajer, slipklänningar och hinkhattar, dessa bilder har övertygat mig om att prova alla. Fortsätt rulla för att se hur influenser påverkar tonen och köp sedan mina favoritlila bitar nedan.