contador gratuito

Mode för 4 dagar sedan Det här är höstens bästa kultköp, enligt Influencers Fancy.

Mode för 4 dagar sedan Det här är höstens bästa kultköp, enligt Influencers Fancy.

När du spenderar lika mycket tid på att titta på kläder som jag börjar du uppleva flera mycket specifika saker. Oavsett om det är att upptäcka ett abstrakt tryck och omedelbart veta vilket varumärke det tillhör eller att se ett skospänne och att kunna identifiera sin designer korrekt, det finns en viss encyklopedisk kunskap som följer med att vara en moderedaktör.

Att känna igen trender är bara en del av jobbet, och eftersom allt händer online nuförtiden, tycker jag ofta att jag tar undermedvetna mentala anteckningar om trender och populära saker som jag ser på Instagram. Från Bottega Venetas frynsade väskekollektion till JW Andersons omedelbart igenkännliga tjocka kedjetillbehör verkar modeensemblen drabba mot olika uttalande-inköp denna säsong.

Även om jag inte skulle tillskriva den eftertraktade statusen “kultköp” till någon produkt, har jag redan upptäckt nio artiklar i höst som jag tror förtjänar den exklusiva titeln efter att ha dykt upp i flödena för mer än några få influenser. Från den rutiga kappan från Baum und Pferdgarten till nylonminidressen från Prada och den pälsförsköna koftan från House of Sunny, fortsätt leta efter kultinköpen som redan finns överallt denna säsong.