Modetips för stora byster: Här är allt jag har lärt mig om att ha ett större byst

College mode

Modetips för stora bröst: Stilguide och idéer om hur man klär sig när man har stora bröst

En av de mest frustrerande sakerna för mig när jag shoppar är att inte hitta annat än skjortor eller axelbandslösa klänningar som ser väldigt söta ut på galgen, men får mig att se boxig ut när jag har tagit på dem. Så idag delar jag modetips för stora byst, för att hjälpa dig att undvika denna unika typ av elände.

Kläderna är inte en storlek som passar alla av en anledning. Vi är alla olika med olika storlekar, kroppsformer och modebehov. Med tanke på detta är det viktigt att hitta kläder som få dig att sticka ut för den fantastiska kropp du har.

Så med allt sagt, här är några av de tips som jag har hittat till hjälp för att klä en större byst.

Mät dig själv efter en behå

Det här kan tyckas vara oklart, men Att mäta och justera en bh var en livräddare för mig.

Dåligt passande behåar kan orsaka mycket rygg- och axelsmärta, så att du ser helt annorlunda ut än när du har en behå som passar verkligen rätt.

Att köpa behåar kan vara en dyr process, men det är definitivt viktigt. Investera i axelbandslös, push-up och t-shirt BH så du har något att bära med varje outfit.

Försök INTE att dölja bröstet

Din kropp kan ibland frustrera dig (som min ofta gör), men för att se vacker ut måste du vara säker på hur du klär dig. Du behöver inte bära snyggt och avslöjar kläder hela tiden, men det är inte heller lösningen att klä sig i väska.

Här är ett modigt tips för stora byst – när du slutar försöka dölja din ram kommer det att förändra ditt sätt att klä dig helt.

Jag gillar att byta kläder; till exempel om jag vill ha en större / flytande skjorta, kombinerar jag den med snäva byxor och vice versa.

Ett annat sätt att du kan få din större byst att se fantastisk ut medan du fortfarande är lämplig i skolan är att välja lätta V-halsar eller scoop necklines istället för high-neck skjortor. Höga krage kan göra att bysten sticker ut ännu mer, men en snygg V-ringning accentuerar dina kurvor och visar upp din kropp utan att vara utvecklaren.

Jag älskar den här outfit från @queen_rara – hon försöker inte dölja sin figurmen bär istället en vackert enkel, monterad topp som inte är alltför avslöjande … det är ett perfekt medium!

Att inte vara rädd för att ha stramare kläder kan vara en stor kamp, ​​men det är värt det. När du väl har hittat något som passar, kan förtroende som du får när du slutar bära massor av baggy lager är det oslagbart!

Använd linne, tubtoppar och allt annat

En av de största striderna för någon med en större byst är att se tjejer publicera på Instagram eller VSCO som bär vackra och fina sommarlinne. Det kan vara utmanande att hitta dem i rätt storlek och utforma dem när du har en större byst.

Många axellösa eller rygglösa skjortor som kräver att du ska gå utan en behå under brukar inte fungera för mig, men de kan vara ett livskraftigt alternativ om du är bekväm utan en behå. Jag är överens bryta stigma om att ha på sig en behå att vara “krävs”, så om du känner dig mer bekväm utan en, gå för det!

Det bästa alternativet för mig är linne som är beskurna eller V-ringning som har remmar över axlarna täcker området för bh-remmen samtidigt som du får samma sommarkänsla!

Forever 21 Crop Top med salladsfåll

Jag älskar den här linne med en liten V-ringning och beskuren för varmare väder. Toppar som denna är mångsidig Och den kan kombineras med sköna byxor, jeans med hög midja eller en söt kjol för att gå ut!

NÅL dig INTE med skjortor som inte passar dig

Ibland när jag shoppar blir jag kär i en söt topp, men du drar den av hängaren och det ser hemskt ut. Jag är nästan frestad att köpa den för jag tror inte att jag hittar något som passar bättre, men jag ångrar ALLTID när jag gör det!

Spendera INTE dina pengar på något som du inte älskar 100% när du bär dem. Varje gång jag köper en “vanlig” artikel sjunker biten alltid på baksidan av min garderob. för jag känner mig inte säker på att använda den.

Medan den här metoden ofta resulterar i shoppingresor med tomma händer, föredrar jag spara pengar för när jag hittar kläder som verkligen passar Istället för att köpa något som jag inte kommer att vara nöjd med.

Det här kan verka som en given, men tjejer med stora byst kan ofta skjutas upp när det inte finns några skräddarsydda kläder. Så ofta du kan rekommenderar jag köp separerar i olika storlekar – som en kjol och en skjorta istället för en klänning – för att se till att allt passar som det ska.

Modetips för stora byster: Köp separat;  Produktfoto av Lulu's Beige Top och Kjol Set

Denna uppsättning är ett bra sommaralternativ där du kan få blusen och kjolen i olika storlekar för att passa din kropp bättre.

Bli bekväm att gå till en skräddare

Att få något ändrat eller assimilerat kan verka som en mycket skrämmande process som, låt oss inse det, de flesta av oss har inte kommit förbi våra high school festklänningar.

Att gå till en skräddare behöver inte vara en sådan storskalig hundra-dollar-process. Lär känna en skräddare Genom att göra ändringar i mindre föremål kan du göra stor skillnad i hur du bär dina kläder och livslängden på varje bit.

Dessutom kan du göra det genom att bygga lojalitet med en skräddare Få råd om kläder, lär dig hur du håller dina kläder och rådfråga någon som känner till dina proportioner. och hur du uppnår din bästa passform.

Vilka är dina favorittips för stora byst?

På vilka sätt klär du dig för din kropp? Hur är det att ha en större byst gör det svårare att hitta kläder?

Låt mig veta i kommentarerna!