SKÖNHET

Muses 10 maj 2018 Nakenbaddräkter: Trenden som skrämmer mig att jag gillar det Tack, Bella Hadid.

Muses 10 maj 2018 Nakenbaddräkter: Trenden som skrämmer mig att jag gillar det Tack, Bella Hadid.

För mig dansar en bikini redan farligt nära offentlig nakenhet. Som någon som inte vill att visa lite hud (men inte är särskilt flashig heller) är jag för att ägna mig åt en smickrande outfit varje sommar. Men aldrig tidigare hade tanken på en naken kostym underhållit mig. Nu tänker jag igen om saker och allt tack vare Bella Hadid.

Modellen var på semester i en naken strängbikini från Storm, och för första gången gillade jag tanken att luta mig mot nakenhet. Medan matchningen av din kostym till din hudton inte nödvändigtvis är en ny idé (någon blick på de senaste Yeezy-showen visar det omedelbart), men i år finns det något tillfredsställande med tanken att välja en kostym som lyckas förmedla ingenting och något samtidigt.

Det finns inget vilseledande eller uppenbart spännande med en köttfärgad kostym. Men i en tid när vi försvarar det faktum att våra kroppar inte är föremål för den manliga blicken, kan jag välja att bära en kostym som exemplifierar det faktum att jag känner mig bekväm i min egen hud. Och nu, när varumärken arbetar för att skapa en mer inkluderande uppfattning om hur en “hudfärgad” kostym egentligen ser ut, kanske vi alla kan rocka en nakenfärgad kostym.

Så även om jag först vet att tanken på att bli helt naken kan vara skrämmande, hoppas jag att du hittar samma nyfikenhet som jag gjorde när jag testade en trend som, även om det kan verka enkelt, kan säga mycket.

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS