Muses 14 jul 2020 Det är här jag hittar de dyraste bitarna på gatan Allt tack vare Marianne från SmythSisters.

Muses 14 jul 2020 Det är här jag hittar de dyraste bitarna på gatan Allt tack vare Marianne från SmythSisters.

Om du är en av de 259 000 personer som följer Marianne Smyth från SmythSisters, du kommer redan att vara medveten om att influencer har en oklanderlig stil. Ofta ses i kläder som innehåller en blandning av skräddarsydda byxor, raka jeans och smidiga midiklänningar, tar Marianne en minimalistisk stil till en konstform. Dess estetik är elegant men förhöjd, så det vore mycket rimligt att anta att mycket av garderoben är fylld med designermärken. Men förvånansvärt kommer många av Mariannes bästa utseende direkt från huvudgatan.

Oavsett om det är en tidlös svart midiklänning från & Other Stories eller en klassisk linneknapp, med tillstånd av Mango, har Marianne en förmåga att upptäcka de dyraste väsentliga sakerna. Med detta i åtanke bestämde jag mig för att be influencer om några tips om hur man handlar på huvudgatan för att se till att jag kommer ut med det mest väsentliga.

Naturligtvis blev hans råd inte besvikna. “Mindre är definitivt mer när det gäller att plocka upp kläder på gatan”, förklarade Marianne. ”Jag har lärt mig genom åren att jag blir trött på flashiga utskrifter. Gatukläderna som jag har ägt i flera år är de jordkläderna. Det betyder inte att jag inte gillar färgerna, det gör jag, och nyckeln är att se till att föremålet du väljer har en enkel silhuett, en bit som kan passa in i resten av din garderob med minimal ansträngning. ”

Marianne fortsatte: ”Jag är definitivt den här tjejens typ av jeans och en t-shirt, så jag gillar att se till att mina grunder är av god kvalitet. Du kan inte gå fel med en linne-T-shirt och ett par Levi’s 501-jeans. Om du håller dig till kapselgarderobsprodukter på huvudgatan är dina alternativ oändliga. ”

Så där har du det, gå efter rena linjer, enkla silhuetter och jordfärger, och du kan också ha den upphöjda, minimala garderoben som andra drömmer om. Fortsätt rulla för att handla för några av Mariannes bästa gatutseende.