My Ride or Die Music Festival Makeup & Beauty Picks

College mode

Pexels.com

Festivalsäsongen närmar sig snabbt! Jag älskar att gå på musikfestivaler och har funnits tillräckligt länge för att ha en lista över skönhets- och sminkprodukter för musikfestivaler som jag måste packa.

Dessa produkter är idealiska att sätta på dem på morgonen och inte behöva röra vid dem igen. så att du kan njuta av de goda vibbarna utan att behöva oroa dig för din smink.

Min nuvarande favorit skönhets- och sminkprodukter för musikfestivaler:

Ögon

Mjölksmink Eye Pigment

Jag älskar att ha färgstarkt och enkelt utseende så jag tar några av Milk Makeup-ögonpigmenten och tar på mig några vackra djärva vingade eyeliner. När pigmenten har torkat går de inte någonstans.

Hud / ansikte

Music Festival Beauty: Ansiktsprodukter med grundfärg, SPF för hudåtervinning, mineralbaserad SPF och SPF-inställningsspray

Jag kommer ofta att hoppa över stiftelsen, men kommer alltid att gå till Boscia White Charcoal Primer. Denna grundfärg är för dem som slåss med fet hud, du kan applicera den där den normalt blir fet. Denna grundfärg kommer att hålla dig snygg och matt hela dagen.

Solskyddsmedel är ett måste! Jag kommer att göra det ofta keps bara för att se till att jag är helt skyddad. Jag börjar alltid med en SPF-bas. Till att börja med tycker jag om att använda Dermalogica SPF 50 Moisturizer. När jag sminkar mig kommer jag att använda Peter Thomas Ross Mineral Powder SPF 45 som min härdningspulver. Slutligen gillar jag att använda en SPF-inställningsspray som den här från SuperGoop!. Jag älskar dessa alternativa former av SPF eftersom de gör det så enkelt ansöka om dagen igen.

Mun

Skönhetsprodukter för musikfestivaler: läppfärg och läppbalsam med SPF

Läppfläckar de är väsentliga för mig! Jag älskar dem eftersom jag kan applicera dem på morgonen och inte behöva oroa mig för mina läppar hela dagen. Jag älskar läppfärger från Sephora. Under hela dagen kan jag ta hand om mina läppar med en SPF-läppbalsam och samtidigt ha en vacker färg.

Ögonbryn

Shu Uemura Eyebrow Pencil - Bästa långvariga ögonbrynspenna för musikfestivaler

TheShu Uemura hårda ögonbrynspennor är perfekta för festivaler för rör dig inte! De aktiveras bara av oljorna i dina pannben, så de kommer inte att springa ut om du av misstag torkar pannan under dagen.

Ytterligare egenskaper

Music Festival Beauty - Extras inklusive Glitter Eyeliner, Makeup Eraser och Dry Shampoo

Brilliantine Det är inte svårt att hitta under festivalsäsongen, men det kan vara väldigt irriterande att begära. Jag gillar att använda gnistrande eyeliners som Urban Decays Heavy Metal Liners. De är ett utmärkt alternativ och kan bäras i ögat eller blekas för kroppen.

När jag kommer tillbaka efter en lång, varm dag är allt jag vill göra att sova. Så att ta en Makeup Eraser är en enorm hjälp som får mig till sängs mycket snabbare. får jag bara rengöra min smink, tillsätt lite fuktighetskräm och chock.

Slutligen behöver jag något Torrschampo. Oavsett om du är på hotell eller camping är torrschampo ett måste. Inte bara håller det ditt hår friskt, men det är bra för lägger till struktur för att hålla hennes uppdateringar uppe. Mitt favoritmärke är Batiste, deras torra schampo är utmärkt och finns i en mängd olika dofter så att du inte ens behöver dricka parfym!

Nya skönhets- och sminkprodukter för musikfestivaler som jag kommer att prova i år:

Music Festival Beauty - Nya produkter jag är glada att prova i år inklusive Body Glow, Kaja Moon Crystal Pigment, Maybelline Eyebrow Tattoo, Poser Paste Hair Dye och Patrick Ta Body Luminizer

Det har varit fantastiska produktlanseringar nyligen och Jag kan inte vänta med att testa dem på årets festivaler. Några av dessa produkter liknar det jag redan älskar, och andra är nya och spännande. Jag kan inte vänta med att lägga till dem i min musikfestival makeup samling.

IGK Body Glitter Stick är fantastisk och super lätt och bekvämt sätt att resa med glitter. Dessa pinnar innehåller en vacker holografisk glitter som kan bäras på kroppen eller håret.

Kajakrämpigment ser vackra ut och förpackningen är bekväm och enkel att resa med dig. Jag kan inte vänta med att använda dem och jag är intresserad av se hur de staplar upp till Milk Makeup.

Jag har färgat mitt hår i många olika färger, men jag älskar alternativen som Poster Paste erbjuder. Jag har sett alla typer av videor och är glada att prova flerfärgade reflektioner.

Jag har använt Maybelline Tattoo Brow ett tag nu och jag älskar det! (Se min fullständiga recension här). Jag tror att jag kommer att älska detta under festivalsäsongen som minska min tid på morgonen och jag behöver inte oroa mig för att det rör sig under dagen. Kombinerad med min Shu Uemura hårda pennaJag tror att jag kommer att ha en hemdriven kombination.

Det har varit så många kroppsljus som kom ut förra året och jag tror att de kommer att vara över hela festivalen i år. Jag är glad över att prova Patrick Tas Highlighting Mist när det slår ut på marknaden 24 april. Den kommer i tre vackra färger och jag tror att dimman kommer att bli mycket lättare att applicera än några av de andra flytande kroppstryckarna.

Vilka är dina favoritskönhetsprodukter för musikfestivaler?

Har du provat någon av dessa produkter? Vilka är dina favoritskönhetsprodukter för festival? Låt mig veta nedan!