My Ride or Die Skin Care Needs

College mode

Jag älskar hudvård och skönhetsprodukter och har skrivit många inlägg om hudvård för andra människor. Nu vill jag dela mina favorit hudvårdsprodukter hela tiden med dig.

Som referens kämpar jag med fet hud och de små fläckar som uppstår när jag inte har rengjort min hud tillräckligt.

Det här är mina hudvårdsprodukter som jag inte kan leva utan.

Glam Glow Super Mud ansiktsmask

Min främsta ansiktsmask är Glam Glow Super Mud ansiktsmask. Innan jag använde den här produkten trodde jag att det bara var ett bra varumärke som säljer sina produkter för mycket. Men en gång hade jag fel.

Denna mask gör underverk för fläckig benägen hud och är värt vartenda öre som jag spenderar på den. Jag fann också att den här masken tar lite tid att gå igenom och har en utmärkt hållbarhet på 2 år så att du aldrig kommer att slösa bort produkten.

Peter Thomas Roth ögonlappar för hyaluronsyra

Jag älskar att applicera under ögonplåster, men eftersom de ofta kommer i små förpackningar eller individuellt kan de vara ganska dyra.

Jag älskar Peter Thomas Roth Water Drench’s Hyaluronic Cloud Moisturizing Gel Patches eftersom de kommer i ett badkar med så många under ögonfläckar som får mig att känna mig så mycket bättre att ha på mig och känna mig fantastisk. Och du kan använda dessa fläckar där du behöver lite extra hydrering.

Formen är perfekt för att njuta av dina skrattlinjer och konturera ansiktet. De är fantastiska och jag rekommenderar dem starkt.

För olika hudproblem erbjuder de också gurka ögonplåster och guldögonplåster i samma format.

Läppbalsam

Jag är ett fan av läppbalsam, jag har dem överallt. En på mitt nattduksbord, en på mitt skrivbord, en i varje handväska och många extra i mitt badrum. Och jag älskar att prova nya.

En av mina favorit läppbalsam är Sephora läppbalsam som finns i alla slags smaker (kokosnöt är den enda jag har provat), inte bara är läppbalsam bra men förpackningen är söt och var och en gör olika saker för att du kan välja rätt för dig!

Jack Black Moisture Therapy Lip har en SPF 25 så det är fantastiskt för sommaren och Smak av svart te och björnbär det är bra. Jag kommer att behålla en av dessa i min samling ett tag.

Ett nytt tillskott för mig är NYX #ThisIsEverything Lip Oil och jag älskar det, det ger ett vackert glansigt utseende på läppen utan att vara klibbig eller tjock.

Sist men inte minst, naturligtvis kunde du inte göra utan ett par Burts bin läppbalsam här och där, mina favoritsmaker är vaniljbalsam och kristallbalsam med röd hallonsmak, som luktar precis som Flintstones-vitaminerna jag brukade dricka när jag var ung.

Boscia White Charcoal Primer

Jag kommer aldrig leva utan Boscia Porefecting White Charcoal Mattifying Treatment Primer så länge jag har fet hud.

Detta är min favorit mattande primer. Jag har rekommenderat denna grund tidigare och med goda skäl. Denna primer håller dig matt hela dagen.

När du tar på den för första gången kan du känna att den absorberar den överflödiga oljan, vilket är lite konstig, men du kommer att vänja dig ju mer du använder den … och lita på mig, du kommer att använda den mycket. .

Oljekontroll dimma

Medan jag pratade om att vara lugn fann jag en ny kärlek. Sommaren kan vara en idealisk tid för att hålla fet hud borta, så en mattande dimma är ett utmärkt sätt att röra vid under dagen. Det hjälper till att fräscha upp huden och ta bort en del av överflödig olja.

Den jag har älskat är ELF Cosmetics Oil Control Primer Mist, den kan användas före eller efter smink, så den är idealisk för att ta bort oljor hela dagen.

Vilka hudvårdsprodukter kan du inte göra utan? Låt mig veta i kommentarerna nedan!