Naglar 30 juni 2020 Dessa expertgodkända tips säkerställer starkare naglar Säg adjö till brott.

Naglar 30 juni 2020 Dessa expertgodkända tips säkerställer starkare naglar Säg adjö till brott.

Utan hopp om ett salongdatum och med mina manikyrfärdigheter under par är det säkert att säga att mina naglar inte ser bäst ut. Medan vissa är spröda och bryter åt vänster, höger och mitt är andra papperstunna, spetsiga och svaga. Så utan nageltekniker i sikte, tänkte jag att det var dags att jag försökte göra något åt ​​det. I ett försök att förbättra nagelhälsan under dessa svåra tider, nådde jag ut dem som känner för att ta reda på exakt vad som får mina naglar att sticka ut.

Det visar sig att svaga naglar förekommer av många anledningar, men resultatet är nästan alltid detsamma. “Naglar består av tre visuella lager av skelettceller som hålls samman av olja och fukt för att stärka dem från insidan”, förklarar Lynn Gray, Mavala Nail Expert. När naglarna börjar skalas, försvagas och gå sönder beror det vanligtvis på att det inte finns tillräckligt med olja eller fukt på nageln.

Så vad kan man göra? Fortsätt rulla för att se alla de bästa tips som experter säger hjälper dig att stärka dina naglar och förhindra att de går sönder.