Nybörjare behöver: mina 4 College Wardrobe Basics

College mode

Flicka med resväska

Bildens författare

När jag var på nyårsåret bombades jag av alla typer av listor.

Listor över läroböckerna som jag skulle behöva köpa, listor över vad jag skulle köpa till mitt sovrum, listor med formulär att fylla i, det var oändligt.

Trots att det var mycket arbete för mig tyckte jag om att granska dessa listor, för varje gång jag gjorde växte och växte min förväntan på college.

Men min enorma samling av college prep listor glömde att nämna en viktig sak: Kläder! Även om detta inte alls är en uttömmande lista (kolla in vår väsentliga lista för college flickor för en fullständig genomgång), här är några av mina mest använda college-garderober – det här är saker som jag bär hela tiden, som du kanske inte omedelbart lägger till en “gör dig redo för college” -listan.

1.

Par stövlar

Häftklammerkängor

Blommig, svart, solbränd

Mitt första stora viktiga för livet på campus är något du kanske redan har: ett bra par stövlar. Helst bör dina stövlar kunna matcha de flesta av dina kläder, vara superbekväma och också vara åtminstone något vattentäta.

Naturligtvis kommer ditt val av skor att ändras baserat på din campusplats.

Till exempel, där jag går i skolan på Kanadas regniga västkust, är regnstövlar och höga läderstövlar viktiga, medan avslappnade fotkängor kan vara ett bättre alternativ för ett mer torrt klimat.

Anpassa ditt val till din egen miljö.

Mitt förslag till stövlarna är också att förstora dem lite (kanske hälften av storleken) så att du kan bära tjocka och bekväma strumpor med dem; Det är ett utmärkt sätt att hålla sig varm! När det gäller stil och färg du väljer bestämmer du dig! Som alltid är det en bra idé att titta på klädstil du bär för att se till att dina skor matchar din övergripande stil.

2.

Stickade hattar

Häftklammerhattar

Båge, kricka, vinröd

A hatt Det är ett fantastiskt litet tillbehör att ha till hands tidigt på morgonen när du springer till lektionen och inte har tid att hantera sängens huvud.

Mössor finns i så många varianter att det är lätt att hitta en som passar din stil och outfit.

Oavsett om du väljer en med en feminin touch, som den första mössan prydd med en rosett, eller en mer skaterstil med färgen vinrött, är en mössa ett praktiskt men elegant alternativ för alla kläder.

3.

Infinity-halsdukar

Grundläggande näsdukar

Blommig, blå, leopard

Efter att ha fördjupat mig mer i mitt nyårsår fick jag reda på att jag definitivt är kär i oändliga halsdukar.

De är mysiga, söta och praktiska, vad mer kan en tjej vilja ha? Jag älskar tryck och vanligt och jag tror att de alltid lägger en touch av stil till din outfit.

Som hattar, de är super mångsidiga och det finns ett alternativ för dig oavsett din stil.

Dessutom är oändlighetsdukar en bra övergångsartikel när säsongerna ändras.

Tjocka stickor kan draperas över en varm outfit för vintern, eller de som är gjorda av lätta tyger kan användas för att liva upp en enkel outfit på våren.

4.

Roliga klänningar

Häftklänningar

Färgblock, vitt och mandarin, tank

En mycket intressant aspekt av att vara på college är det yttrandefrihet du har, särskilt när det gäller val av kläder. Även om det är fantastiskt att gå efter den perfekta LBD och investera i tidlösa bitar för framtiden, finns det något att säga för det. köp något helt trendigt eller vildt –– När allt kommer omkring är du bara ung en gång! Varför inte sporta en rolig, modern och / eller vild bit medan du kan? Du är på college, du kan komma undan med det!

Vad tycker du?

Finns det några av dessa föremål på din college-lista över väsentligheter? Vilka element skulle du lägga till? Finns det ett plagg som är viktigt för dig? Låt mig veta dina tankar, förslag, frågor och idéer i kommentarerna nedan!