Om du älskar Le Labos Santal 33, prova dessa doftljus

Om du älskar Le Labos Santal 33, prova dessa doftljus

Jag vet inte om det bara är en västkust sak, men bokstavligen cirka 75% av Angelenos jag känner (både män och kvinnor) kallar Le Labos allestädes närvarande Santal 33 doft för sin signatur doft. Jag älskar det faktiskt också, men inte sprutat på min nacke eller runt mina handleder. Istället gillar jag den sensuella doften som strömmar ut i hela min lägenhet genom myskt ljus som luktar som Santal 33. Medan jag erkänner att unisexkölnen luktar ganska bra på nästan alla, det är inte bara lite dyrt, det är också lite på den rökiga sidan för en daglig doft, om du frågar mig (och snälla inte @ mig, jag känner folk leva för denna kära parfym, och jag förstår helt varför).

Du förstår, jag har varit väldigt intresserad av hemdoftar nyligen och ljus visar sig vara det enklaste sättet att ge din plats en anpassad doft som dina gäster sannolikt kommer att bli kär i. Som jag sa, så mycket som jag älskar Santal 33 som alla andra, skulle jag hellre vilja infiltrera hallen i min lägenhet i stället för att utstråla mina handleder och nacke. Le Labo gör gör ditt eget ljus som luktar av den älskade Köln, Santal 26 (ljuset inspirerade faktiskt parfymen, och inte tvärtom), men igen, nej att ha spendera kontanter till Le Labo-nivån för att ge din interiör ett stänk av sandelträsötheten i nischköln. Med det sagt har jag avrundat några prisvärda ljus som luktar som lyxdoft, men inte kommer att bryta banken.

Om du älskar Santal 33 från Le Labo, prova dessa doftljus |  STYLECASTER

Amazon.

1. Ljus nr 13 Jasmine, Oud och Sandlewood

Detta långsamt brinnande sojaljus kommer att få din plats att lukta som himlen på jorden (rosa löfte). Det erbjuder också en extra lång bränntid (upp till 40 timmar, beroende på tillverkare) så att du kan njuta av den lyxiga doften i timmar i taget. Som en bonus är detta amerikanskgjorda ljus också gjort av soja, vilket gör det till ett miljövänligt alternativ.

Om du älskar Santal 33 från Le Labo, prova dessa doftljus |  STYLECASTER

Amazon.

2. Trapp Signature Home Collection No.7 Candle

Detta premium doftljus är berömt för sin berusande doft som fyller rummet och brinner försiktigt i upp till 50 timmar. Blandningen av sandelträ, cederträ och patchouli-lappar luktar ganska nära Santal 33 och är mycket billigare.

Om du älskar Santal 33 från Le Labo, prova dessa doftljus |  STYLECASTER

Amazon.

3. Maison Louis Marie No.04 ljus

Detta lyxiga ljus är ett hoax som luktar nästan identiskt med doften av Le Labo. En av mina kollegor har använt varumärkets köln med samma doft i flera år som ett alternativ till Santal 33. Likheten mellan de två dofterna är ganska fantastisk.