Om du har en feminin känsla för stil är detta den ultimata kapselgarderoben för dig.

College mode

Rosa långärmad, vit jeans och rosa kappa med vita sneakers och pannband

Sovrum garderober har lite utrymme, så kapsel typ skåp baserat på neutrala toner de är ett smart val för college-kvinnor.

När vi hör ordet neutral På mode tenderar våra sinnen att tänka på klassiskt svart, marin, vitt och grått. Men om du har en känsla av klassisk feminin eller feminin stil, kanske du redan känner till en annan uppsättning neutrala toner, som jag vill kalla dem, “Kvinnliga neutrala.”

Om du inte känner till dem ännu, kommer dagens inlägg att bryta ner exakt vad feminina neutrala är och hur du kan använda dem för att skapa en polerad kapsel garderob den har en söt och feminin atmosfär.

Psst: Är din stil mer klassisk än feminin? Kolla in vår guide till en snygg kapselgarderob för skola, arbete och klass.

Vad är kvinnliga neutraler?

Kvinnliga neutrala, som jag vill definiera dem, inkluderar beige, rodnad, vit och solbrun / ljusbrun. Då och då sprids en duvgrå eller ljusblå ut för att uppdatera paletten. Vad som gör dessa färger klassiskt feminina är att de är lätta, mjuka och känsliga.

Till skillnad från svart och marin är feminina neutrala mjukare i ögonen. De är dock fortfarande tillräckligt starka för att fungera som basfärger för en outfit (och garderob).

När jag finpussade min känsla av stil genom åren började jag bygga hela min garderob runt dessa nyanser. Att hålla fast vid den här paletten varje gång jag gick och shoppade skapade äntligen en feminin, enkel och modern kapselgarderob.

Nu när jag har byggt den här kapselgarderoben är det otroligt enkelt att klä mig. Det beror på att Allt i min garderob matchar det allt annat.

Till exempel de dagar då jag har tidiga lektioner vet jag att jag kan bära vita jeans, en blush och mina sneakers och se snygg ut. Och om det är kallt är det enkelt att välja en tröja eller lägga på en kofta. Alla mina tröjor och koftor fungerar med alla mina kläder. Detta ger mycket mer tid och roligt på morgonen!

En feminin kapselgarderob och hur man kombinerar den året runt

Nu när du vet hur min garderob fungerar delar jag den med dig en feminin kapselgarderob baserat på dessa feminina neutrala toner.

Oavsett om det är vinter eller sommar, matchar varje artikel och ändras från säsong till säsong! Dessutom behöver du inte för många bitar för att ha en komplett garderob. Detta möjliggör en enkel och minimal garderob som verkligen passar i en sovrumsgarderob.

Mina viktigaste saker för feminina neutraler inkluderar vita jeans eller smala byxor, a Tröja, a cardigan, grundläggande toppar (T-shirt, blus och långa ärmar), a rodna eller beige päls, Balett tofflor, sneakers, fotkängor, a klänningoch a kjol. Du kan också lägga till tillbehör som du vill visa upp din personlighet.

Vinter

Att styla dessa feminina neutraler på vintern är min favorit. Dess ljushet kontrasterar med mörka dagar för ett uppfriskande utseende. Dessutom sticker de ut i ett hav av svart och grått på campus.

Min favorit vinterkläder inkluderar vita jeans eller smala byxor, rodna och vita tröjor, en rodnad eller beige kappa och varma skor i en ljus neutral nyans. Jag gillar att lägga till färgstycken med kompletterande vintertillbehör i grått, vitt eller rodnad!

Kvinnlig kapselgarderob - vinterdräkt.  Rosa tröja och vita jeans i kombination med en rosa kappa och tossor.

Produkter: Tröja – Abercrombie, Jeans – J.Crew Factory, Rock – Ralph Lauren, Ankelstövlar – Sam Edelman

Min favorit vinterdräkt för varje dag var som helst inkluderar vita jeans, en rodnadströja och en rodnadskappa. Dessa strumpbyxor håller mina fötter varma och ser super chic ut! Lägg till en varm halsduk, hatt och handskar för extra komfort.

Vår

Våren är en så romantisk tid på året, och det är en säsong då dessa nyanser verkligen ser ut som hemma.

I min garderob är det här när lättare toppar, som toppar och tees, kan ersätta tunga vintertröjor. Vinterinformation som en kappa är dock lämplig att hålla sig borta från eftersom vårvädret är oförutsägbart. Vita jeans och byxor förblir en häftklammer i din feminina kapselgarderob, men du kan välja en kjol om vädret tillåter.

Kvinnlig kapselgarderob - vårdräkt.  Vit blus och rosa byxor i kombination med en rosa dubbelknäppt kappa.  Kompletterad med ballerinor, en korg och ett pannband

Produkter: Blus – Nordstrom, byxor – Dillards, rock – Ralph Lauren, skor – DSW, plånbok – Amazon, pannband – Nordstrom

Jag älskar denna enkla klädkombination för våren. Börja med grundläggande vita jeans eller ett par rodnadbyxor. Lägg sedan till en enkel blus. Detta får dig att se ut som en liten närmare varandra samtidigt som du håller dig bekväm.

Beroende på vädret är en kofta eller dubbelknäppt kappa perfekt att bära över den. Slutligen är nakna dansare en total våren.

Vårtillbehör är roligare än deras vintermotsvar, eftersom de främst är för stil, inte överlevnad. Så väva några trender i denna klassiska outfit med ett sött pannband och korg.

Sommar

Se det här inlägget på Instagram

{Kommer du på nya äventyr och åker till Provence i en vecka? En route pour de nouvelles aventures avec @doufiz et @pixelthefluffydog! Nous sommes en Provence pour le rest de la semaine et je suis tellement heureuse de retrouver cette region même si nous allons avoir très (très) chaud? Les village sur notre liste: Bonnieux, Oppède, Menerbes, Gordes, l’Isle sur la Sorgue, Apt, Moustiers Sainte Marie, St Rémy de Provence och je l’espère Valensole avec ses beaux champs de lavendel. Berätta för mig om du är en tid med rekommendationer, är du toujours de bon conseil et je suis super preneuse (byar, point de vue, restauranger)? #DaphnesOutfits}

Ett inlägg delat av Daphné Moreau (Mode & TheCity) (@daphnemoreau) den 27 juni 2019 kl 10:24 PDT

Åh sommar, hur älskar vi dig så mycket. Våra dagar (när vi har tur) inkluderar timmar på stranden, picknick och mycket sol.

Kvinnliga neutraler är underbara för dessa tysta, blåsiga dagar. Din kappa läggs äntligen bort, liksom dina tjockare byxor. Detta ger plats för en liten klänning, kjol och några enkla toppar att skina i din feminina kapselgarderob.

I kombination med sneakers är dessa bitar perfekta för informella dagar. Personligen gillar jag att byta mina ballerinor för ett mer elegant tillfälle.

Kvinnlig kapselgarderob - sommardräkt.  Vit klänning och sneakers med båthatt och korgpåse.

Produkter: Klänning – Boden, sneakers – Keds, plånbok – Amazon, hatt – ASOS

För en avslappnad look bär jag alltid en liten vit klänning och dessa sneakers. De är enkla, lätta och bekväma för alla sommardagar. För att lägga till konsistens i mitt sommarutseende älskar jag korgpåsar och en solhatt.

För att få en snurr på det här utseendet kan du också rocka en rosa topp och kjol med dessa sneakers, sedan accessorisera med korgväskan och outfit 2 pannband.

Höst

Höst är favoritsäsongen för mode, men vissa faktorer gör det svårt att klä sig under dessa månader. Å ena sidan är vi upptagna med våra nya klassscheman. Å andra sidan möter vi i allmänhet oförutsägbart väder. Så att ha enkla fallbitar som du kan blanda och matcha är fantastiskt.

Till hösten rekommenderar jag att du tar ut dina vita jeans, korta och långa ärmar och en kofta. För skor, återuppliva dina fotledsbyxor och håll dina sneakers ute. Dessutom kan din vinterrock vara en höjdpunkt om du är som jag och du bor i ett kallt klimat.

Kvinnlig höstdräkt: rosa långärmad, vit jeans och rosa kappa med vita sneakers och pannband

Produkter: Skjorta – J.Crew, byxor – J.Crew Factory, rock – Ralph Lauren, skor – Keds, pannband – Nordstrom

När klasserna börjar igen utgör en mjuk långärmad skjorta, pålitliga vita jeans och sneakers min favoritdräkt. Den är avslappnad, bekväm, lätt att ta på och komplettera med ett huvudband.

När det är kallt tar jag tag i min kappa för att värma mig mer. Men på varmare dagar, när jag har valt en kortärmad tee, är det en räddare att ta på mig min pålitliga kofta.

Vad tycker du om min feminina kapselgarderob?

Med en garderob med några feminina neutraler kan du skapa feminina kläder för alla dagar. Varje del är mångsidig, bekväm och förändras från säsong till säsong. Vad är ditt favorit sätt att utforma dessa neutrala?