Omtolkning av sportkläder som fritidskläder

College mode

Sportkläder

Bildens författare

Som förberedelse för min resolution “Gå till gymmet” från 2013 gick jag ut och köpte många söta och sportiga gymkläder. Men med ett hektiskt skolschema fick jag aldrig använda dem för det avsedda syftet.

Så vad vi ska göra idag är att ta en kläder du skulle ha på gymmet – eller kanske när du slövar, vem ska jag döma? – och försök att bygga en Campus lämplig vardagskläder runt.

Vissa av er kanske hyser av skräck, men lyssna på mig! Det är faktiskt möjligt forma ett par träningsbyxor (eller huvtröjor eller sneakers osv.) i en kantig look … utan Det ser ut som att du “bär träningsbyxor i klassen”, om det är vettigt.

Jag bestämde mig för att följa samma mönster som jag använde i mitt senaste inlägg: att börja med en bit och lägga långsamt tills du når önskat resultat.

Redo? Nu går vi!

1.

Välj den sportbit du vill ha på dig.

Tanken här är att välja något som ser bra ut för dig och kan kombineras till en avslappnad men ändå intressant outfit.

Ja, du har på dig träningsbyxor, men nej, du bär inte dem för att du var för lat för att ha på dig något annat.

Nyckelordet här är inte “enkelt” utan “Elegant“.

Exempel på gymkläder som fungerar med fritidskläder:

Här är några atletiska bitar det kunde kan lätt användas dagligen utan att människor bedömer dig för att du inte bär “riktiga” byxor:

Gymkläder

Produkter: svarta tröjor, lila huvtröja, blå tröja, grå shorts, grå tröja, korallshorts, sportskor, grå tröjor

Alla dessa bitar är gjorda av kvalitetsmaterial, men det du verkligen behöver oroa dig för är passformen: de är gjorda så att människor springer i dem, andas och känner sig bekväma med att göra det.

Det betyder att de är lite otymplig och inte precis kramar figuren, så det är något du måste fixa.

Ett exempel från verkliga livet:

Nu ska jag visa dig exakt vad jag menar … om mig själv! För att få den fulla effekten valde jag ett par träningsbyxor som jag ibland bär i huset, vilket jag trodde skulle kunna identifieras för alla college-tjejer.

Om jag nu var en aktiv person som joggade eller åtminstone gick på gymmet då och då, det här är vad jag skulle ha på mig:

Lazy day outfit

Men eftersom jag inte är det, är det här jag bär när jag spenderar mina dagar på att äta skräpmat och titta på TV-serier.

Men jag avviker.

2.

Börja bygga din klädsel runt denna bit.

När bär träningsbyxor under dagen, bör du gå för en lite mer elegant stil: ditt mål borde vara kontrast.

Mitt första drag var att byta topp: jag tog på mig en tight, vanlig vit t-shirt för att skapa en balanserad silhuett.

Jag stoppade in den och lade till ett grått bälte med tanken att få byxorna att se mindre ut Gym och mer stad.

Som ni kommer se jag den här gången med ett ganska dämpat färgschema.

Träningsbyxor stil för dagen

3.

Riskrörelsen

Det är här jag har tvivlat.

Som jag sa är vårt mål kontrast, så jag trodde att det bästa sättet att uppnå det var att använda ett par Skor vad var det helt mittemot byxor.

Jag gick i låga, grå klackar, väldigt bekväm och lämplig för college.

Hur man bär svettbyxor utan att se lat ut

Vid denna tidpunkt applicerade jag också smink och tappade håret eftersom min outfit nästan var komplett.

I det sista steget lade jag till prickarna – du vet exakt vad jag pratar om!

4.

Den stora finalen

Naturligtvis är det dags för tillbehör!

Hur man får tröjor att se trendiga ut

Jag staplade upp halsband: Skjortan var enkel så jag behövde något för att täcka det vita området eftersom det väckte uppmärksamhet och fick hela outfit att se obalanserat Utöver allt hade han en cardigan. (Valsade ärmar får allt att se bättre ut.) Den enda djärva färgen jag bär är röd i väskan, men jag skulle säga att det räcker, tillsammans med den orange läppstiftet, för att lysa upp hela utseendet.

Omtolkning av sportkläder som fritidskläder

Din tur!

Hur tolkar du sportkläder på nytt? Skulle du ha på mig min outfit och om inte, varför inte? Vågar du designa dina “vilodag” -stycken i ett modernt utseende? Jag är väldigt, väldigt nyfiken på att höra dina åsikter!