Outfits 15 juli 2020 4 sätt att bära strumpbyxor men ser fortfarande välvårdade ut Tro mig, det är möjligt.

Outfits 15 juli 2020 4 sätt att bära strumpbyxor men ser fortfarande välvårdade ut Tro mig, det är möjligt.

Om jag skulle beskriva overaller skulle ordet polerad troligen inte vara högst upp på listan. För mig kallar de omedelbart bilder av en långhårig ö Meryl Streep Åh min! eller 90-talets TV-presentatörer för barn. I båda sammanhangen används de för att förmedla en påklädd likgiltighet och har därför, som någon som i allmänhet är bekvämare att skräddarsy än de senaste It-sneakersna, aldrig sett trenden tilltalande. . Men den här säsongen har något förändrats och många av de bäst klädda på Instagram kunde ha ändrat sig. (De har en konstig vana att göra detta).

Lockdown har haft en effekt på våra garderober, och för oss som är vana att klä oss för våra jobb har det varit en lektion i hur man balanserar komfort med stil. Att se människor som Pernille Rosenkilde och Laura Jackson i eleganta overall har verkligen övertygat mig om att det här plagget markerar alla lådor. Om dina kläder är något att gå igenom, är en elegant blus ett säkert sätt att få overaller att se snyggare ut. Vi tar också anteckningar från Tamu McPherson, som väljer lager i smycken för att uppnå den glansen. Vi har också en mjuk plats för den udda färgen, vilket säkert får dig att sticka ut från den blåklädda publiken.

Så utan vidare, presenterar jag för dig de fyra haklappar som jag tar signaler från i sommar. Bläddra ner för att se vad jag älskar.