Plusstor kul i solen – överleva sommarvärmen i stil

College mode

Solarium

Bildens författare

Sommarens outhärdliga hetta kan göra vem som helst galen, speciellt om du går ut. Och låt oss vara ärliga, vem Det är det inte spendera åtminstone en del av din tid utomhus under de varmare månaderna?

Jag vet inte om dig, men när det är hetare än normalt ute har jag ofta problem med att skapa en outfit som är söt och bekväm. När allt kommer omkring vill jag inte offra form för funktion.

Här är min gå till plus storlek kostymer för överleva sommarvärmen med stil:

Dräkt nr 1: temapark

Plus storlek mode temapark outfit

Halsband, skor, klänning, mask, väska

För några år sedan skulle jag aldrig ha drömt bär en klänning i en nöjespark för vem gör det, eller hur? Men jag hade faktiskt en förra helgen och blev positivt överraskad över hur bekvämt det var. Klänningen är flytande, så det låter dig (och dina ben!) Andas, vilket är ett måste, med tanke på temperaturen. Korallfärgen är också perfekt för sommaren. Om du vill ha lite mer skydd mot solen, kommer du att ta på dig en jeansskjorta snyggt snyggt.

Sidanot: du vill ha shorts under din klänning för att täcka skäl när du går ut och går! Jag bär vanligtvis någon form av aktiva shorts som du hittar på Target eller Walmart till ett anständigt pris.

TOMS sviker mig aldrig och jag älskar hans virkningar för sommaren. De är ett sött tillskott till alla kläder! Eftersom en nöjespark vanligtvis innebär mycket promenader, föreslår jag att du använder dem flera gånger innan du går till parken. Om TOMS inte är din stil kan du helt enkelt byta ut dem mot alla bekväma par vandringsskor.

Maybelline’s Falsies Big Eyes Waterproof Mascara är min favoritmascara i sommar. Även efter att ha tagit flera promenader i vattnet var min mascara intakt så jag rekommenderar den definitivt. Fyll i hela klädseln med en prickig handväska och rosettband och du är redo att slå en temapark i stil.

Ställ in n. # 2: vid poolen

Baddräkter i plusstorlek

Baddräkter: Lane Bryant, Forever 21, Modcloth

Ingen sommar är komplett utan att ta ett dopp i poolen och dessa tre baddräkter är perfekta för alla tillfällen. Röd har klassisk utseende, den geometriska tryckversionen är raseri den här säsongen och blommedräkten har en romantisk och feminin luft. Kombinera ditt favoritalternativ med en snygg klädsel och flip-flops så är du redo för poolen!

Personligen brukar jag bära baddräkter i ett stycke mer än tvådelade versioner, helt enkelt för att jag tycker att de är bekvämare och jag föredrar deras klassiska utseende. Uppenbarligen kan du bära vad du vill, men jag har haft svårt att hitta två söta bitar som jag verkligen gillar. (Om du vet var du hittar någon, låt mig veta i kommentarerna!)

Lag # 3: Under månen

Plus storlek mode marinblå klänning och sandaler

Paddla, armband, skor, klänning

Jag gillar verkligen klänningar i sommar så jag är lite kär i den här marinblå nautiska klänningen. Den är så mångsidig – du kan bära den som poolöverdrag, klä dig för dagen eller ha den på kvällen.

Parat med ett roséguldarmband och sandaler har du en avslappnad och somrig kvällsdräkt. Under de varmare månaderna på året känns det som att ju mer naturlig din makeup är, desto bättre, så använd den här neutrala ögonskuggspaletten för att skapa ett subtilt men sensuellt utseende.

Vad tycker du?

Skulle du ha någon av dessa kläder? Vad är ditt favoritutseende? Skulle du se fler inlägg som detta? Låt mig veta i kommentarerna nedan!