Så här köper jag 28 december 2019 Jag flyttade till London med bara en resväska – här är vad snittet gjorde till en mycket kuraterad lista.

Så här köper jag 28 dec 2019 Jag flyttade till London med bara en resväska - här är vad snittet gjorde till en mycket kuraterad lista.

Jag har flyttat mycket i mitt vuxna liv. Att ha bott i tre olika länder sedan 22 års ålder innebär att jag har packat och packat upp resväskor flera gånger än jag kan räkna med. Det är inte för alla, men en hjälpsam fördel med denna övergångsstil är att jag till synes har fulländat konsten att passa in i ett enda rutat bagage hela mitt liv. Och se till att den förblir under det erforderliga 30 kg-märket.

Efter att jag nyligen flyttat till London fattade jag ett medvetet beslut att bara packa saker som jag visste att jag skulle använda både på jobbet och under helgen. Den typ av bitar som jag kunde bära om och om igen utan att någonsin bli trött. Jag bestämde mig också för att prioritera separata föremål, packa så att de kunde blandas och matchas för att se till att jag alltid har flera outfitalternativ till mitt förfogande.

Den som någonsin har satt sin fot på Who What Wears kontor i Storbritannien skulle veta att jag älskar axelbandslösa kjolar. Det här plagget har verkligen blivit basen i min garderob eftersom jag kan bära dem med stövlar och en blus för arbetsveckan och med sneakers och en tröja på helgerna. Bortsett från en mängd underkläder kjolar, de andra föremål som gjorde snittet för min kontinentala rörelse inkluderade häftklamrar i en mängd olika färger, några favorit par jeans, två blazers för när jag behöver känna mig professionell, och naturligtvis ett par. klassiska svarta stövlar.

Bläddra ner nedan för att se allt jag packade för mitt flytt till London.