Så här köper jag den 11 september 2019 Jag gick precis in i Zara och lämnade med dessa 5 artiklar.

Hur man köper den 11 september 2019 Jag gick precis in i Zara och åkte med dessa 5 artiklar.

Det är väldigt sällsynt att jag går in i en verklig butik, men något tog tag i mig i morse och jag befann mig vandra mållöst runt Zara, nästan 36 veckor gravid. Vem fan tror jag att jag är just nu? Någon typ av mode superhjälte? Det är svårt att klä på mig och ta på mig skorna på egen hand, än mindre att sikta igenom rälsen i en butik som alltid är full och full av saker som jag inte får plats i, även när jag inte är i tredje trimestern!

Men där plockade jag upp en massa vackra nya höstkläder, valde en storlek eller två och upptäckte i garderoben att just nu har Zara faktiskt några kungliga juveler för tjejer som gillar stretchiga kläder och deras slip-on. gatan klassisk nog att hålla varje höst. Jag prövade allt som butiksassistenterna tillät mig (och allt jag hade energi att öppna upp) och fann att ett par viktiga saker var värda att köpa. Jag hade ursprungligen letat efter den svarta stickade midiklänningen som min kollega Emma Spedding nyligen upptäckte från den spanska jätten, men det ser ut som att jag måste slå online-rälsen för att säkra den skönheten eftersom jag inte hittar den. Fortsätt rulla för att se vad jag gillade med Zara i morse …

P.S. ursäkta mina svullna fötter och fotleder, det finns inget jag kan göra åt det!