Senaste 20 september 2019 Lita på mig – Köp något av dessa 22 saker den här månaden September är min favorittid att handla.

Senaste 20 september 2019 Lita på mig - Köp något av dessa 22 saker den här månaden September är min favorittid att handla.

September är min favoritmånad av många anledningar. Utanför de svala morgnarna, virvlande träd och den där skolkänslan, anser jag att fallet är den bästa säsongen att klä på sig. Du kan göra en skiktpost utan överhettning. Du kan fortfarande bära sandaler eller ha benen bar, men ingenting hindrar dig från att engagera dig med de senaste nyheterna inom stickade plagg, jackor och stövlar.

Det är den perfekta tiden att ta på sig klänningar, inklusive de du har älskat hela sommaren, och jag önskar att vädret skulle kunna vara så här året runt. Det är också modehöjden när det gäller mode när toppdesigners och butiker introducerar årets största och mest trendorienterade artiklar, så det är en fantastisk tid att spara och spendera dina pengar klokt.