Senaste 28 juni 2020 15 Feel-Good-saker jag älskar i sommar Från hushållsartiklar till handväskor.

Senaste 28 juni 2020 15 Feel-Good-saker jag älskar i sommar Från hushållsartiklar till handväskor.

It’s Who What Wear-redaktör Emma Spedding här och för den här senaste shoppinghistorien ville jag ge dig något mer personligt: ​​att ge inblick i min rutin och garderob när vi alla anpassar oss till en ny rytm hemma. Vanligtvis är mina shoppinggallerier fulla av strängt trendiga shopping, men för mitt må-bra problem den här månaden har jag utvidgat sakerna till att inkludera de andra saker som gör mig lycklig hemma. Jag flyttade nyligen och har letat efter hushållsartiklar mer än skor och, som många, har jag provat nya skönhetsprodukter i ett försök att återskapa mitt eget provisoriska spa. Vi vet alla att ingen materiell besittning kommer att förändra situationen vi befinner oss i, men de 16 artiklarna nedan har varit lite sporrar för mig som antingen har hjälpt mig att ge mig en känsla av rutin (hej ny kaffemaskin) eller har gett mig ett leende. i ansiktet. när jag klär mig. Fortsätt rulla för att se min redigering för att må bra.