Skin 18 juli 2020 Jag träffade en läkare om mina bröstuppblåsningar på sommaren – det här var vad hon hade att säga. Det öppnade mina ögon.

Skin 18 juli 2020 Jag träffade en läkare om mina bröstuppblåsningar på sommaren - det här var vad hon hade att säga. Det öppnade mina ögon.

Jag har aldrig drabbats av akne. Min hud är fet och utsatt för enstaka fläckar, men jag har aldrig upplevt fullblåst akne. Verkligen, om vi ska bli kinkiga, har vi alla upplevt akne i någon form, eftersom alla fläckar bara är akne i varierande grad. Men om vi pratar om akne i den cystiska formen som vi alla föreställer oss som när vi hör ordet talat, nej, jag har aldrig haft akne.

Men en sak jag har upplevt är mycket allvarliga utbrott på bröstet. Dessa utbrott förekommer dock inte någonstans normalt, och jag tror att många av er vet vad jag menar. Du förstår, när jag slog mina Instagram-berättelser för några veckor sedan och bad om hjälp om de röda stötar och trängsel som plågade mitt bröst, blev jag översvämmad av svar från vänner som har upplevt exakt samma sak.

Till skillnad från de fläckar som jag är van vid att ha i ansiktet, kan de som dyker upp över hela mitt bröst på sommaren inte klämmas. De är som trängselproppar som fyller mina porer och bara sitter där, blir rödare och mer irriterade över varje friktion som kommer deras väg tills de slutligen försvinner. Så efter att ha fått en bekräftelse på att jag definitivt inte är ensam i mina problem med bröstfel, bokade jag ett virtuellt möte med Lauren Hamilton, doktor i estetik och grundare av Victor & Garth, och detta var vad hon hade att säga.