Skin 18 juni 2020 Jag har testat hundratals produkter om året, men kan inte klara mig utan denna £ 9-rengöringsmedel. Det rensar helt upp breakouts.

Skin 18 juni 2020 Jag har provat hundratals produkter om året, men kan inte klara mig utan denna £ 9-rengöringsmedel. Det rensar helt utbrott.

Nästan som magi, efter bara ett par dagar kommer min hud redan att visa tecken på att rensa upp. Och efter ett par veckors användning av rengöringsmedel för fläckar varje dag kan jag i allmänhet förvänta mig att min hud blir mer eller mindre fläckfri. Säg det så: Om jag kunde göra det på mitt sätt skulle detta vara det enda rengöringsmedel jag skulle använda.

När en städare kostar mindre än 10 £, tvivlar jag alltid på det. En snabb titt på ingredienslistan visar dock att förstklassiga hudlättningsingredienser inte alltid motiverar ett högt pris. I synnerhet innehåller den salicylsyra som rensar trängseln för att avlägsna döda hudceller med minimal irritation. Utöver det, och det är här mitt riktiga hudvårdsfläkt kommer in, det innehåller återfuktande och glansförstärkande niacin (eller vitamin B3), min favoritingrediens. Och för dem som oroar sig för att skumgelformlerna eventuellt torkar, var inte rädd. Det råder ingen tvekan om att du kommer att behöva fylla på borttappad fukt senare med ett serum eller fuktkräm, men det torkar inte ut så mycket som många andra jag har använt.

Sedan jag upptäckte denna rengöringsmedel förra året har jag lärt mig att jag inte är ensam i min oändliga kärlek till den. Ett snabbt WhatsApp-meddelande till mina andra skönhetsredaktörer avslöjar att många av oss faktiskt svär vid materialet. Det är inte snyggt och det är inte snyggt, men det fungerar verkligen. Lita på mig när jag säger att detta rengöringsmedel löser de flesta av mina hudproblem.