Skin 18 mars 2020 De 5 viktigaste hudvårdsprodukterna du behöver i 20-talet En kortfattad men ändå omfattande kapsel.

Skin 18 mars 2020 De 5 viktigaste hudvårdsprodukterna du behöver i 20-talet En kortfattad men ändå omfattande kapsel.

Min hud har aldrig varit felfri, porös eller felfri (eller vilket adjektiv som skönhetsindustrin kan få dig att begära). Jag upplevde min första hormonella akneattack som tonåring, undertryckte den så länge som möjligt med ett starkt p-piller och har tillbringat de senaste åren med att lära mig om hudens hälsa och de produkter som finns i din arsenal för att kontrollera ärr, pigmentering och vuxen akne.

Denna produktlista är inte uttömmande, men för mig är det en uppsättning grundläggande verktyg som alla människor i tjugoårsåldern ska kunna använda för att hålla huden så glad och frisk som möjligt. Dina 20-tal är ofta en period med intensiv förändring, och det råder inget tvivel om att min hud har varit mer benägen för fläckar när jag är stressad. I dessa fall rekommenderar jag att du följer en enkel rutin för “rengör, behandla, hydrera” och var inte alltför hård mot dig själv.

Idag har jag fortfarande fläckar, men jag lyckas lära mig vad som utlöser dem och hur man lugnar dem när do Dyka upp. Jag hittade produkter som har gjort underverk för att minska akneärr och börjar introducera formler för att hjälpa mig veta hur jag vill att min hud ska se ut i framtiden. Det viktigaste är dock att när jag tittar i spegeln känner jag mig ganska nöjd med huden som jag har. Detta kommer med tiden, inte med produkter, men jag hoppas att dessa rekommendationer hjälper dig på din väg.

Fortsätt bläddra igenom de fem hudvårdsprodukterna och den tillhörande rutinen du behöver i 20-talet, och råd från de bästa hudvårdsexperterna.