Skin 18 mars 2020 Sex enkla morgonritualer som kan göra att du känner dig mer produktiv enligt experter.

Skin 18 mars 2020 Sex enkla morgonritualer som kan göra att du känner dig mer produktiv enligt experter.

Om du, som jag, anser dig vara en nattuggla, kommer du att förstå alltför bra farorna med att stå upp tidigt. När du vaknar på morgonen och tar upp din telefon för att bläddra igenom Instagram bara för att se hur alla morgonmänniskor redan har gjort en fullständig träning, gjort en snygg mysk, krullat håret och gjort sin smink, smärtan av skulden. Det kan vara en ganska negativ start på dagen.

Men efter år och år med att trycka min snooze-knapp till det yttersta och ge mig själv 34 minuters tid för att göra mig redo som jag vet att jag behöver, är jag helt trött på att börja dagen på ett ögonblick. Konsultpsykolog och grundare av Chelsea Psychology Clinic Elena Touroni förklarar: ”Om du har en rusningsmorgon kommer dina stressnivåer sannolikt att öka när du börjar arbeta. Detta kommer sannolikt att påverka koncentrationsnivåer, produktivitet och kvaliteten på ditt arbete. “

För att hjälpa till med att få lite struktur (och zen) i mitt liv bad jag några av de bästa experterna i branschen att beskriva morgonritualer som var värda att överväga för en mer produktiv dag. Innehåller en grundlig hudvårdsbehandling och en god gammaldags åtdragning, detta är det perfekta sättet att börja dagen, enligt experter.