Skin 2 augusti 2020 Detta är den absolut mest använda skönhetsprodukten.

Skin 2 augusti 2020 Detta är den absolut mest använda skönhetsprodukten.

Sommaren är officiellt här, och om väderprognosen är giltig, har vi några varma soliga dagar framåt. Och jag är inte säker på dig, men i det ögonblick saker och ting börjar värmas upp, minskar allt som behöver hålla min dagliga skönhetsrutin igång. Mycket snabbt förvandlas min 10-stegs hudvårdsrutin två gånger dagligen till en enkel tvåstegsrengöring (med kallt, uppfriskande vatten, naturligtvis) med en generös mängd lätt men återställande serum efteråt. På samma sätt tappar varje önskan att spendera tid på att sminka sig eftersom hotet om att det försvinner på några minuter gör att hela lagen verkar lite meningslös.

Det finns dock en skönhetsprodukt som jag letar efter mycket mer än någon annan under sommarmånaderna. Visst om jag var tvungen att välja mitt max Viktig sommarskönhetsprodukt skulle det vara SPF (det finns inte mycket skydd), men mina mest använda produkter är utan tvekan ansiktsdimma. Och medan människor kanske säger att deras existens är meningslös, håller jag inte med.