Skin 23 april 2020 Jag är 30 år och alla mina vänner svär vid dessa 27 skönhetsprodukter Hur man tar hand om din hud efter 20.

Skin 23 april 2020 Jag är 30 år och alla mina vänner svär vid dessa 27 skönhetsprodukter Hur man tar hand om din hud efter 20.

Det finns några saker som åldrandet har lärt mig: köp aldrig billiga strumpor, en svart turtleneck går med allt och att investera i skönhetsprodukter på 30-talet är ett måste. Även om jag kan ha turen att se yngre ut än min ålder är jag fortfarande 35 år och jag måste ta hand om min hud, så det betyder att hitta rätt produkter för mig. Men det betyder inte att det måste vara dyrt, det finns många produkter som är överkomliga. Jag är dock bara en kvinna, så jag kontaktade tre av mina vänner (även 30 år) och frågade dem vilka produkter de gillade.