Skin 24 juli 2020 Detta hudvårdsmärke under 15 £ kommer att förändra hur du ser din hud Varje produkt erbjuder.

Skin 24 juli 2020 Detta hudvårdsmärke under 15 £ kommer att förändra hur du ser din hud Varje produkt erbjuder.

Det tar ofta en minut för skönheten att komma ikapp med de konversationer som har pågått i sociala medier. Hudacceptans och hudens positivitetsrörelser har gjort sin väg ett tag, men inget märke har kunnat fånga det på ett autentiskt sätt. Ja, oberörda modellbilder är en stor sak, men denna äkthet måste bibehållas i alla delar av varumärket. Jag pratar om allt från priser till hur de interagerar med sin publik.

Ange Skin Proud med din uppmaning till oss alla att omfamna vår hud. Det är inte bara en hudtyp heller, eftersom varumärket har prioriterat att göra produkterna och språket det använder så inkluderande som möjligt. Inte en enda person eller hudtyp kommer att lämnas kvar, och i en bransch med så många hinder är det verkligen uppfriskande.

Skin Proud stöder allt detta med ett överkomligt utbud av produkter under 15 £ som är grymma och 100% veganska med fokus på transparens. Krossar du redan? Vänta tills du testar produkterna. Jag blev ett fan efter att jag bara hade läst om varumärket, men när produkterna landade på mitt ansikte var det en spelväxlare.

Jag försökte hela sortimentet av produkter, som är superlätta att använda, ser bra ut på mitt badrumsskåp och fungerar verkligen. Efter att ha använt Skin Proud är min hud till exempel mjukare, mer livfull och mer strålande än tidigare. Jag är väl medveten om att det låter som att jag testar en tre minuters TV-plats här, men lita på mig, det här är bra.

Vill du komma in i åtgärden? Fortsätt rulla för att läsa min produktrecension.