Skin 25 april 2020 Jag är 35 år och dessa 5 skönhetsprodukter tar år från mitt utseende De är så bra.

Skin 25 april 2020 Jag är 35 år och dessa 5 skönhetsprodukter tar år från mitt utseende De är så bra.

Vi pratar uppenbarligen mycket om modetrender här på Who What Wear, men idag vänder vi bord och fokuserar på trender inom skönhetsprodukter. Även om de kanske inte rör sig lika snabbt och är lika rikliga som modetrender, är de runt omkring oss. Ansiktsdimmar, matt läppkrämer, bronzers och highlighter-serum (bara för att nämna några) gjordes av bara ett varumärke och efter dess framgång följde många andra efter.

Så vad har detta med mig att göra? Även om jag är en moderedaktör, älskar jag trender för skönhetsprodukter och har till och med hittat några nya skönhetsprodukter som jag planerar att använda för livet. Jag är i 30-talet och hudvård är mycket viktigt för mig så jag kommer att prova allt som säger att det fungerar. I synnerhet dessa fem produktkategorier har blivit permanenta fixturer i min rutin eftersom de verkar vända tiden tillbaka. Bläddra vidare för att handla efter de sex skönhetsprodukttrenderna jag försökte på ett infall och nu inte kunde leva utan.