Skin 29 jul 2020 Dessa snygga handtvålar gör att ditt badrum känns som ett boutiquehotell. Mina favoritformler hela tiden.

Skin 29 jul 2020 Dessa snygga handtvålar gör att ditt badrum känns som ett boutiquehotell.  Mina favoritformler hela tiden.

Men medan mycket av min samling kommer från oberoende marknadsstånd och butiker som är svåra att spåra, har min kärlek till tvål blivit ett personligt uppdrag att upptäcka de bästa tvålarna där ute. Tillsammans med ljus har snygga handtvålar blivit en standardprodukt när jag känner för att unna mig något jag normalt inte skulle köpa, som jag sedan använder i rotation baserat på årstiden eller en speciell doft jag längtar efter. Vänner och familj har också kommenterat att de ser fram emot att se vilken tvål, antingen flytande eller bar, jag kommer att ha i handfat vid nästa besök. Med tiden har jag provat nästan varje tvål där ute och naturligtvis har jag mina favoriter. Så oavsett om du är tvålfläkt eller bara vill höja ditt badrum, bläddra ner för att se de bästa tvålarna jag rekommenderar att du köper.