Skin Aug 12, 2020 Alla jag känner med fantastisk hud använder denna årliga vetenskapliga ingrediens.

Skin Aug 12, 2020 Alla jag känner med fantastisk hud använder denna årliga vetenskapliga ingrediens.

Ingrediens i fråga? Vitamin C. Kallas också askorbinsyra, C-vitamin är kanske inget nytt, men det är verkligen en underbar ingrediens om du inte redan använder det. Det finns naturligt i ett brett utbud av frukt och grönsaker, och det är viktigt att hjälpa till att upprätthålla en frisk hy genom att skydda hudceller och främja läkning.

Som någon med akne-benägen hud började jag använda ett C-vitamin-serum dagligen när en ansiktsbehandling sa till mig att C-vitamin är en utmärkt ingrediens att använda om du vill blekna pigmentering eller mörka fläckar orsakade av gamla fläckar. Men jag var intresserad av att veta vilka andra fördelar denna ingrediens har att erbjuda. Eftersom jag använder det regelbundet har jag trots allt märkt att mina ärr har minskat och min hud ser ljusare och friskare ut.

För att ta reda på det frågade jag två hudexperter vad den professionella synvinkeln var på alla saker C-vitamin, inklusive vad det gör, hur det används och vilka som är de bästa C-vitaminprodukterna på marknaden. Fortsätt rulla för att ta reda på det.