Skönhet inspirerad av Tim Burtons Alice in Wonderland

College mode

Alice in Wonderland av Tim Burton

När jag växte upp ville jag alltid vara en Disney-prinsessa. När jag åkte till Disneyland med min familj såg jag alltid med vördnad hur de vackra prinsessorna flödade ner Main Street i paraden. Kalla mig omogen men tretton år senare kvarstår den önskan fortfarande.

Så du kan föreställa dig att som en produktfanatiker, när jag hörde att två av mina favoritkosmetiska märken, OPI och Urban Decay, kom ut med linjer inspirerade av Tim Burton’s Alice in Wonderland, blev jag så snuskig. sex år gammal pojke igen.

The Book of Shadows from Alice in Wonderland av Urban Decay

Urban Decay Shadow Book

The Book of Shadows from Alice in Wonderland av Urban Decay

Urbant förfallSkuggans bok det är en av deras mest populära produkter. Faktum är att många sminkmärken som Tarte och Smashbox har producerat liknande produkter i hopp om lika framgångsrika. Jag har originalet och använder det till nästan allt.

Men lämna det till de ursprungliga skaparna av Urbant förfall att sätta en snurr på en klassiker, vilket de gjorde nyligen när de släppte en specialutgåva av Tim Burton’s Alice in Wonderland den 15 januari. Med Alice i Underlandet Inspirerade namn, den här paletten kommer omedelbart att ge lite kreativitet till ditt utseende. Innehåller ett brett urval av livfulla och originella färger som omedelbart kommer att lägga till en färgstark färg för varje utseende. När du öppnar paletten för första gången tas du omedelbart in i en fantasivärld från Alice in Wonderland. Den filminspirerade pop-up-boken påminner mig om de söta pop-up-juvelerarna jag hade som barn.

Om du har en fetisch för fantasi kommer du att älska den här paletten. Du kan förvandlas till en Disneyland-prinsessa men med en Urbant förfall kant.

OPI Alice in Wonderland Nail Polish Collection

OPI Alice i underlandet

Från vänster till höger: Bort med din röda! Absolut Alice, Mad as a Hatter, Tack så mycket! – alla OPI

Jag älskar allt som glittrar – glittrar, paljetter, vad som helst. De fantastiska nagellackgudarna i IPO De har skapat den här kollektionen inspirerad av Alice in Wonderland som talar till gnistajunkies som jag. Samlingen innehåller följande färger: Absolut Alice, arg som en hattare, bort med sin röda! Och tack! Min personliga favorit är Mad as a Hatter eftersom den innehåller fläckar av flerfärgade gnistrar, vilket skulle ge en speciell touch till alla kläder.

Om du ska ut på en kväll med dina vänner hjälper dessa ljusa och originella nagellack dig att lysa i mörkret. Men om du inte är en av dem som gillar att sätta glitter på naglarna, gå av med din röda och tack så mycket! de kan vara de perfekta röda nyanserna för dig. Det är verkligen svårt att inte frestas av detta fantastiska IPO Samling med djärva namn och roliga färger.

Personlig inspiration

Mad Hatter Inspired Beauty

Jag tog min egen personliga inspiration från några av promobilderna för filmen (och den fantastiska trailern). För Johnny Depps Mad Hatter-karaktär tänkte jag omedelbart på Covergirl Tropical Fusion Eyeshadow Quartet. Även om färgerna kan vara lite läskiga för vissa människor, är pigmenteringen inte så tung, så den ser ljusare ut. Jag älskar Covergirl för sitt funky festutseende eftersom jag kan köpa en ögonskugga utan att behöva oroa mig för att spendera för mycket pengar på något som jag bara kan bära en gång.

Skönhet inspirerad av den vita drottningen från Alice i underlandet

Dessutom kan den här underbara bilden av Anne Hathaway som den vita drottningen få kvinnor att springa direkt till skönhetsbutiker för rör med rött läppstift. För att försöka uppnå ditt förföriska och charmiga utseende, försök Maybelline ColorSensational Lipstick in Red Revival. Djärva läppar är definitivt en trend på banorna den här säsongen. Jag älskar den här trenden eftersom det är ett utmärkt sätt att se glamoröst och klassiskt ut och kräver lite smink annat än läppstift. När du bär en djärv läppfärg så här, se alltid till att din ögonmakeup är ljus. Jag skulle para ihop denna läppstift med lite gnistrande ögonskugga och ett par maskaraslag.

Dina tankar?

Alice i Underlandet

Ska du köpa en av sminkkollektionerna inspirerade av Alice in Wonderland? Jag är mycket frestad att själv köpa Mad as a Hatter. Vilken karaktär inspirerar dig mest? Gillar du original och original ser ut som Mad Hatter eller föredrar du klassiska utseende som Anne Hathaway? Låt mig veta vad du tycker!