contador gratuito

Skönhet på en budget: 6 apoteksfynd för sommaren

College mode

Favoriter för apoteksmakeup

Juni har redan passerat mer än hälften (kan du tro det?), Och vi vet alla vad det betyder … hej värmebölja. Här i Florida måste du helt enkelt komma ut och du är dränkt av svett på cirka 0,2 sekunder. Luftfuktigheten är mördare och det är nästan omöjligt att hålla ansiktet friskt.

Tyvärr är många av de kosmetika som är designade för att vara värmebeständiga dyra och lägger snabbt till college-budgeten. Frukta inte, mina andra sminkfans. Jag är här för att dela sex av mina beprövade skönhetsfavoriter för apotek, Så du kan vara vacker hela sommaren! Läs vidare för att lära dig mer om varje produkt:

1. Batiste torrschampo

Torrschampo batiste original arom

$ 8,99 på Drugstore.com

Okej damer, jag berättar en hemlighet: torrschampo. Det kommer att förändra ditt liv. Det är inte ett skämt, Torrschampo har blivit en av mina mest använda hårprodukter, särskilt under sommarmånaderna. Spraya bara på hårbotten och voilà! Eliminera fett och öka volymen direkt.

Jag försökte olika märken men jag går alltid tillbaka till mitt gamla standby-läge, Batiste torrschampo. Jag brukar hålla fast vid “Original” -versionen, men den finns också i flera andra dofter, liksom formler som genereras speciellt för blont och brunt hår.

2. Rimmel Stay Matte Liquid Foam Foundation

Rimmel stay matt matt flytande mousse foundation

5,49 $ på Walgreens

Jag plockade bokstavligen upp den här produkten häromdagen och kan redan säga att jag är kär. Jag har en oljig t-zon, så jag letar alltid efter en bas erbjuder bra täckning Y förhindrar att min hud blir för blank. För mindre än $ 6, Rimmel Stay Matte Mousse Foundation kommer vara håll din hud matt i bra åtta timmar.

Jag använde den i nittio graders väder och det såg fortfarande nytt ut när jag kom hem. Med sommarvärmen vet jag att vi alla kunde använda lite ljusstyrka!

3. Rimmel Scandal Eyes Waterproof Eyeliner

Rimmel Scandal Eyes Waterproof Eyeliner

4,49 dollar på Ulta

Jag har alltid varit ett stort fan av Rimmel-produkter, och detta är ett av de fall där beviset ligger i puddingen – eller eyeliner, skulle jag säga. Rimmel Scandal Eyes Eyeliner ha mer än tio färger att välja mellan, så det finns mycket variation.

Nämnde jag att det är vattentät? Om du behöver en eyeliner som håller fast vid blod, svett och tårar, är det här produkten för dig. Även om den måste slipas är produkten krämig och super lätt att applicera.

Kusin: Prova den nakna färgen (på bilden överst) på din nedre vattenlinje så att dina ögon ser större ut. Är magi!

4. ELF Makeup Mist & Set

Elfsminkdimma och spel

$ 3 hos elf Cosmetics

Jag ska vara den första som erkänner att jag var skeptisk när jag först försökte Elf Makeup Mist & Set. Bara spraya på den och din smink kommer att hålla hela dagen? Och är det bara tre dollar? Det verkade för bra för att vara sant. Men jag är här för att säga att det inte är det. Detta har blivit mitt Holy Grail-produkt för att göra min smink längre, även under sommarvärmen.

Enligt min mening är det till och med jämförbart med Urban Decay’s All Nighter Long-Wearing Makeup Setting Spray, och det är bara en bråkdel av priset. Med det sagt, Jag rekommenderar att du överför den till en sprayflaska av högre kvalitet., eftersom den som kommer inte dimma särskilt bra.

5. Maybelline Eye Studio Color Tattoo 24 timmars ögonskugga

Maybelline färg tatuering dåligt för brons

5,84 dollar på Walmart

Maybelline Color Tattoo Eyeshadow Det är utan tvekan den bästa krämskuggan jag har provat till ett apotekspris. Produkten är extremt lätt att applicera och kommer inte att skrynkla eller blekna. för hela dagen. Färgen är kraftigt pigmenterad (speciellt med tanke på priset), och för mig har den klarat svettestet många gånger.

Skuggan som visas ovan, kallad “Bad to the Bronze”, är en riktigt bra neutral för vardagskläder, men den kan också byggas upp för nätter när du vill ha ett hårdare utseende. Jag rekommenderar denna ögonskugga om du letar efter något som kommer varadet varar verkligen hela dagen!

6. CoverGirl Outlast Stay Fabulous Base 3 i 1

Covergirl överträffar en fantastisk bas 3 i 1

9,79 $ på Drugstore.com

Sist men inte minst är CoverGirl’s Outlast Stay Fabulous 3-in-1 Foundation. Det här är inte den enda grunden som påstår sig vara en foundation, en concealer och en foundation som alla är förpackade i en, men jag garanterar att det är den billigaste produkten du hittar och att den verkligen lyckas.

Eftersom det redan är en grundfärg, Du behöver inte oroa dig för grundsvettning, och täckningen är underbar. Dessutom kan du använda den med eller utan pulver, enligt dina önskemål. Men det jag gillar mest med denna grund är att känns inte tung eller tjock när den appliceras och det är lätt att blanda. Den här produkten gör verkligen allt!

Vad tycker du?

Har du provat någon av dessa produkter? Vad är din sommarskönhetsregim? Finns det en Holy Grail-produkt som du skulle rekommendera till sommaren? Låt oss veta i kommentarerna!